• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.07.2021

15:23

REŠILI SMO DECENIJSKI PROBLEM! Premijerka Brnabić obišla saniranu deponiju Stanjevine na reci LiM! /Foto/

informer.rs

Društvo

REŠILI SMO DECENIJSKI PROBLEM! Premijerka Brnabić obišla saniranu deponiju Stanjevine na reci LiM! /Foto/

Podeli vest

Ne postoji građanka ili građanin, koji prolazeći magistralnim putem kod Prijepolja, nije video tone đubreta ili je morao da zatvori prozore na svom autu zbog neprijatnih mirisa, napisala je na svom Instagram profilu premijerka Ana Brnabić povodom obilaska deponije Stanjevine na reci Lim

- Deponija Stanjevine na reci Lim predstavljala je višedecenijski problem, ne samo opštine Prijepolje, već cele Srbije. Ne postoji građanka ili građanin, koji prolazeći magistralnim putem kod Prijepolja, nije video tone đubreta ili je morao da zatvori prozore na svom autu zbog neprijatnih mirisa - napisala je premijerka i dodala:

Foto: informer.rs

ovako je to bilo nekad

- Radovi na sanaciji i rekultivaciji ove nesanitarne deponije su završeni, dok su na prostoru nekadašnjeg smetlišta zasađeni četinari. Otpad iz Prijepolja privremeno se odvozi na, takođe nesanitarnu, Pribojsku deponiju, do završetka izgradnje transfer stanice Banjica u Novoj Varoši, čiju sam izgradnju danas obišla. Njena izgradnja omogućiće da i nesanitarna deponija u Priboju bude sanirana i zatvorena. Svesni smo svih ekoloških problema, ne bežimo od njih nego se suočavamo sa njima i sistemski ih rešavamo - poručila je premijerka Brnabić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Banke naplaćaju trošak na devi

pre 2 godine

Banka Intesa je od prošlog meseca počela da naplaćuje održavanje deviznih računa (građani štede putem deviznih računa). Sramota za vlast koja je dozvolila da se naplaćuje trošak na deviznu štednju. Nema glasova na sledećim izborima od moje familije. Pozdrav.

BRNABIĆ: Srbija snažno podržava Berlinski proces
Politika

BRNABIĆ: Srbija snažno podržava Berlinski proces

Srbija snažno podržava Berlinski proces, ne samo u cilju ekonomskog razvoja regiona već i kao ideju povezivanja i ujedinjenja Zapadnog Balkana i njegovog približavanja Evropskoj uniji, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić

05.07.2021

20:38

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija