• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic žena

19.07.2021

11:07

Rođendan devojčice (12) koji je rastužio Srbiju! Majka objavila fotografiju: ne mogu vam opisati tugu deteta! Foto

Pixabay

Društvo

Rođendan devojčice (12) koji je rastužio Srbiju! Majka objavila fotografiju: ne mogu vam opisati tugu deteta! Foto

Podeli vest

Slika koja je ovih dana rastužila Srbiju dolazi sa proslave jednog rođendana 12-godišnje devojčice

- Od 16 dece, 13 potvrdilo dolazak na rođendan. Došlo ih je samo 3. Navodno pakuju se za godišnji, iskrslo planinarenje, a nekima je i kasno bilo da dolaze od 14-17h. Niko nije javio da se kulturno izvini. Iznajmljen prostor, klopa, kućni bioskop, velika torta.. Sve to je nebitno. Ne mogu vam opisati tugu deteta. I kako da deca ovde sklapaju prijateljstva, vole se i poštuju međusobno? - piše na Tviteru majka iz Srbije koja sa porodicom živi u Švajcarskoj.

Tužan prizor torte namenjene društvu koje se na kraju nije pojavilo rastužilo je i Tviteraše.

- Meni je rođendan za vreme raspusta, nikad nisam ni probala da ga proslavim da ne bih doživela isto to.

 

 

- Neka je maloj srećan rođendan. Ima toga i ovde, deca se ugledaju na roditelje, odgovornost i poštovanje se uče od malena.

- Sramota za njih, lekcija za nju. Nadam se da ste se lipo provele i dobro iskoristile resurse.

- Uh što to mrzim. Mom sinu je rođendan u avgustu. Slavili smo ga kod bake u gostima i uvek je pozivana rodbina kojoj realno treba 10 minuta da dođu i deca iz komšiluka da kojom se on igrao. Jedne godine su došla samo komšijska deca. Ta tuga u njegovim očima.

- Srce me zabolelo upravo kad sam ovo pročitala.. Sve najbolje vam želim i šaljem puno ljubavi!

- Mogu samo da zamislim kako joj je, znam osećaj, tako je i meni prosao 10. rođendan, posle toga sam samo zvala najbolju drugaricu i gotovo. I dalje se sećam kako mi je osećaj grozan bio. A princezi srećan rođendan - pišu Tviteraši.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Koga briga za praziluke koji su prodali veru za veceru. Hteli ste materijalisticki svet,Koga briga za praziluke koji su prodali veru za veceru.

Sale

pre 2 godine

Da je živa i zdrava i dao joj Bog da joj na 110 dođe cela familija!!! Svako dobro!!!

Nenad_ISTINA

pre 2 godine

Nije lose pogledati profil majke koja je ovo objavila. Srbijo citaj malo pre no sto sudis

Bata

pre 2 godine

Тако је то кад се форма претпостави суштини. Да су то стварно блиски другари, па они би се тај дан дружили и без заказивања термина и изнајмљивања простора. Ово се догађа када родитељи хоће да организују дечји рођендан а не размишљају да ли су та деца стварно другари, и да ли рођендан организују за дете или за себе и друге одрасле пред којима хоће да се покажу. Да то дете стварно има 15 другара из школе и улице, па они би дошли. Овако, биће да је мама бирала кога ће да позове по томе ко има фирму или аутомобил на родитељском састанку.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija