• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

27.07.2021

12:13

Za popularna letovališta traži se mesto više

Promo

Društvo

Za popularna letovališta traži se mesto više

Podeli vest

Pola letnje sezone je prošlo i ako je suditi po broju putnika koje su ove godine sve turističke agencije poslale na različita letovališta, možemo reći da će za nama biti jedna uspešna letnja sezona

Zbog permanentnog interesovanja, turistička agencija Big Blue ubacuje nove polaske čarter letovima za različite destinacije. Svi aranžmani u toj turističkoj agenciji su do polovine avgusta potpuno popunjeni, a najlepše letnje destinacije poput Antalijske i Egejske regije Turske, Grčkih ostrva, Hurgade i Šarm el Šeika čekaju na vas.

„Svi kapaciteti za prvu polovinu avgusta su popunjeni, a traži se mesto više za popularna letovališta Antalijske i Egejske regije u Turskoj, kao i za Hurgadu. Očekuje se da će se u narednim danima popuniti i kapaciteti za drugu polovinu avgusta. Na bazi utisaka najvećeg broja putnika, možemo se pohvaliti da naši anketirani putnici ističu kvalitet naših usluga, a pre svega sigurnost i podršku na svakom putovanju“, navode iz turištičke agencije Big Blue.

Foto: Promo

I dok mnogi potencijalni putnici brinu o epidemiološkim merama, da li se poštuju i kakvi su protokoli, sa sigurnošću možemo da naglasimo da su sve mere na popularnim letovalištima potpuno iste kao i u našoj državi. Dakle, maska je obavezna u zatvorenim prostorima, ograničen je broj ljudi u objektima, a na otvorenom prostoru nema potrebe za nošenjem maske. Zaposleni u hotelima strogo poštuju epidemiološke protokole, a mnogi hoteli mogu da se pohvale kompletno vakcinisanim osobljem protiv virusa Covid 19.

U Big Blue turističkoj agenciji možete rezervisati letovanje u Antalijskoj i Egejskoj regiji Turske. Antalija, Alanja, Side, Kemer, Belek, Bodrum, Marmaris i Fetije čekaju na vas. Polasci za ovu destinaciju su čarter letovima na 7, 10, 11 ili 14 noćenja.

Foto: Promo

U Grčkoj, planirajte odmor na prelepim ostrvima Krit, Rodos, Skijatos, Skopelos, Krf i Kefaloniji i to na 10 ili 11 noćenja direktnim čarter letovima.

Ukoliko ste ljubitelj grčke prestonice i luksuznog odmora u mestima gde uživaju svetske zvede, prava adresa za vas je Atinska rivijera i Lutraki. Polasci za ove destinacije odnose se na 7 ili 10 noćenja direktnim letom.

Foto: Promo

A ako volite Egipat, orijent, pustinju i Crveno more tu je Hurgada na 6, 7, 9, 10, 11, 13 ili 14 noćenja i Šarm el Šeik na 10 ili 11 noćenja direktnim čarter letovima.

Takođe, iz široke palete turističe ponude, Big Blue je ovog leta stavio i poseban akcenat na destinacije Crnu Goru, Hrvatsku i Halkidiki.  Veliki izbor hotelskog i apartmanskog smeštaja po izuzetno povoljnim cenama vas čeka za ove destinacije do kojih je najlakše doći sopstvenim prevozom.

Foto: Promo

I još uvek niste uplatili letovanje? Razmišljate koja destinacija je najbolja za vas i kolika je cena takvog aranžmana, da li ćete za tu cenu dobiti ono što tražite? Sa turističkom agencijom Big Blue ne samo da ćete dobiti najbolju preporuku, već ćete dobiti i najbolju uslugu za izdvojen novac po aranžmanu, a što je najvažnije bićete sigurni na svom putovanju uz konstantnu podršku zaposlenih u agenciji i vodiča na destinaciji.

Foto: Promo

Još malo vremena je ostalo da rezervišete vaše letovanje. Ne čekajte. Pozovite naš kontakt telefon ili posetite neku od naših poslovnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija