• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2021

19:33

HAOS NA PUTEVIMA U SRBIJI! Na ovim deonicama kolone su KILOMETARSKE, a na granici sa Mađarskom čeka se SATIMA! Ništa bolja situacija nije ni na ostalim prelazima

AMSS

Društvo

HAOS NA PUTEVIMA U SRBIJI! Na ovim deonicama kolone su KILOMETARSKE, a na granici sa Mađarskom čeka se SATIMA! Ništa bolja situacija nije ni na ostalim prelazima

Podeli vest

Na Horgošu kolone vozila i na ulazu i na izlazu iz zemlje i pored toga što prelaz radi maksimalnim kapacitom u oba pravca. Na graničnom prelazu Preševo sve su trake otvorene za prolaz vozila i ka Severnoj Makedoniji i u suprotnom pravcu

Zadržavanja su 30-ak minuta i na ulazu i na izlazu iz naše zemlje. Na Gradini na izalsku iz zemlje ka Bugarskoj zadržavanja su do 80 minuta.

Putničkim vozilima na Horgošu treba oko sat vremena da uđu u zemlju i oko dva sata da napuste Srbiju.

Međutim, na ovo vreme treba dodati čekanje na susednom mađarskom prelazu Reske koje je mnogo duže.

Mađarska policija saopštila je da zbog ogromnog priliva vozila treba računati na višesatna zadržavanja na graničnim prelazima sa Srbijom.

Foto: AMSS

Najopterećeniji je granični prelaz Reske-Horgoš, gde je putnicima potrebno tri sata da bi izašli iz Mađarske, a četiri sata da bi od Horgoša stigli do mađarskog prelaza.

Gužva je i na Kelebiji, odnosno susednom prelazu Tompa, gde se putnička vozila zadržavaju oko dva sata u oba pravca.

Opterećeni su i integrisani mađarsko-srpski prelazi Bački Vinogradi-Ašothalom i Horgoš 2 - Reske 2, gde se na ulazu i izlazu iz Srbije čeka oko 120 minuta.

Zadržavanja oko pola sata se beleže i na prelazima Tisasiget-Đala, Bačalmaš-Bajmok i Hercegsanto-Bački Breg.

Na graničnom prelazu Preševo sve su trake otvorene za prolaz vozila i ka Severnoj Makedoniji i u suprotnom pravcu. Zadržavanja su 30-ak minuta i na ulazu i na izlazu iz naše zemlje, kažu u graničnoj policiji.

Na auto-putu Miloš Veliki takođe su ogromne gužve. Kolone ka Čačku su kilometarske, a to pokazuju i fotografije sa lica mesta.

Foto: printscreen

Ovo je vikend kada se očekuje smena turista i gužve na graničnim prelazima, a Preševo je jedan od frekventnijih zbog toga što mnogi putuju na odmor u Grčku ili se vraćaju otuda.

Napomena da vozači mogu da koriste i drugi granični prelaz sa Severnom Makedonijom, Prohor Pčinjski, koji je od isključenja sa auto-puta kod Bujanovca, udaljen 30-ak kilometara.

Na Gradini na izalsku iz zemlje ka Bugarskoj zadržavanja su do 80 minuta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija