• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2021

10:14

KON DOBIO PRETNJE NA ULICI! Član Kriznog štaba na udaru zbog vakcinacije!

printscreen

Društvo

KON DOBIO PRETNJE NA ULICI! Član Kriznog štaba na udaru zbog vakcinacije!

Podeli vest

Zaustavila su se besna kola i iz njih je pretećim glasom upućeno "prijateljsko upozorenje" epidemiologu i članu Kriznog štaba doktoru Predragu Konu

- "Dosta više o tim vakcinama", još jedan, istina tihi, ali preteći glas iz "besnih" uglancanih crnih kola upućen mi je ovog jutra. Osmehnuo sam se, jer nema odgovora na jednu ovakvu "poruku". Pretpostavljam da čovek veruje da je "zdravije" primiti virus. Ali, nije. Hiljadu puta je bolje vakcinisati se - opisao je dr Kon na svom Fejsbuk nalogu nemilu scenu koja ga je zadesila ovog jutra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dzoni

pre 2 godine

Da se posao radi, časno, pošteno, iskreno i u interesu naroda, toga ne bi bilo. S obzirom da ovaj čovek radi sve suprotno od navedenog, Bogu hvala, biće još sličnih slučajeva.

Djoka Drtina

pre 2 godine

NEKA KAZE NAORDU KOLIKO JE PARA I PROVIZIJE DOBIO OD ROCKFELLERA FONDATION.

Smog

pre 2 godine

Ti i jesi strani plaćenik da narodu ispira mozak i dosta te je više narod je pogledao. Bas se ti brineš sta ce biti sa građanima, krivi su i ove društvene mreže i tv i svi što te uopšte prikazuju javnosti ti si nista drugo obični penzioner a ubiras platu od nekog mlađeg i pametnije.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija