• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

12.08.2021

15:07

'Još da vodu pretvorim u vino i onda palim!' ŽELJKO MITROVIĆ još jednom impresionirao svojim dostignućem: STOJI NA PUČINI, ISUSOVKE FUNKCIONIŠU! Skoro 1,5 miliona pregleda za samo sat vremena! (VIDEO)

Promo

Društvo

'Još da vodu pretvorim u vino i onda palim!' ŽELJKO MITROVIĆ još jednom impresionirao svojim dostignućem: STOJI NA PUČINI, ISUSOVKE FUNKCIONIŠU! Skoro 1,5 miliona pregleda za samo sat vremena! (VIDEO)

Podeli vest

Željko Mitrović tokom svog odmora u Kanu beleži svaki zanimljiv trenutak i iznova oduševljava pratioce na društvenoj mreži Instagram. Vožnje skejtom na Fransuskoj rivijeri, spust sa Kanske tvrđave, upoznavanje sa novim ljubimcem porodice Mitrović – sve su to snimci koje je Željko podelio sa svojim pratiocima na Instagramu, a koji su imali milionske preglede.

 

Poznato je da Željko pored ekstremnih sportova, posebnu ljubav gaji prema nauci i patentima, a nakon što je na dasku za surfovanje stavio točkove i jedro i oprobao se u jedrenju na kopnu, Mitrović je sada još jednom pomerio granice i pokazao da su mogućnosti koje nudi nauka beskonačne.

Vlasnik Pink International Company naime, najavio je ranije pratiocima na Instagramu kako planira da iskoristi Arhimedov zakon i Isusova iskustva da napravi cipele za hodanje po vodi.

I upravo to se i dogodilo. Mitrović je pokazao da sve što zamisli, zaista uspe i da ostvari. Na svom profilu na Instagramu objavio je video na kom u cipelama za hodanje po vodi stoji na pučini.

  • Uspeo sam da stojim na pučini. Sila potiska je bila dovoljna za stajanje! Težina je sila koja je jednaka gravitacinom ubrzanju pomnoženim sa masom tela, zato je proračun bio 4,4x3,2x3= 42 litre po cipeli jer sam težak 84 kg. P.S. Ostalo mi je još da vodu pretvorim u vino i onda palim - napisao je Mitrović uz video koji je objavio na svom instagram profilu.

Ovaj snimak je dostigao skoro 1,5 miliona pregleda za nešto više od dva sata, a njegovi pratioci su impresionirani ovim dostignućem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija