• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rina

22.09.2021

12:22

SVE JE VIŠE ZARAŽENE DECE! U Gornjem Milanovcu počinje sa radom pedijatrijska kovid ambulanta!

Rina

Društvo

SVE JE VIŠE ZARAŽENE DECE! U Gornjem Milanovcu počinje sa radom pedijatrijska kovid ambulanta!

Podeli vest

Svakodnevno raste broj kovid pozitivne dece na teritoriji opštine Gornji Milanovac, pa će od ponedeljka početi sa radom organizovana pedijatrijska kovid ambulanta

- Posete u našoj pedijatrisjkoj službi su intenzivirane poslednjih mesec dana. Zbog toga se javila potreba za ovakvom odlukom i ulažu se određeni napori da se organizuje i pedijatrijska Kovid ambulanta - kaže dr Aleksandar Čivović, vd direktora Doma zdravlja.

Povećan je broj ekipa lekara koji rade i u Kovid ambulanti za odrasle. Svakodnevno je organizovano šest, a sada i sedam ekipa za rad u Kovid ambulanti.

- Posla je sve više, a resursi su ograničeni, te sve molimo za razumevanje i strpljenje. Svima će pomoć biti ukazana. Svesni smo da život mora da se probija i ide napred, ali apelujemo na odgovorno ponašanje, jer nakon rođendana, svadbi, veselja i ostalih okupljanja sa više stotina ljudi, a koja ne morate posećivati – primorani ste na čekanje u redu za prijem u Kovid ambulantu. Mera u svemu, i dalje jeste imperativ odgovornog ponašanja - zaključio je dr Čivović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gorrn

pre 2 godine

Primite decu u regularnu ambulantu kao da je običan grip, jer za njih to jeste običan grip.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija