• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.10.2021

18:58

SVE NAGRADE DOBILE DAME! Izvučeni dobitnici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"!

printscreen

Društvo

SVE NAGRADE DOBILE DAME! Izvučeni dobitnici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"!

Podeli vest

U trećem izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu, a najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Marjana Ðekić iz Beograda

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 10.094.869 pristiglih koverata, izvukli su ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i vateroplista Nikola Rađen, prenosi RTS.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Ljubičica Miljković iz Knjaževca, Aleksandra Pavić iz Beograda, Aleksandra Stuparević iz Bora, Snežana Grujić Komarčić iz Beograda, Biljana Nedeljković iz Kragujevca, a koverat koji je potpisala Vesna Popović sa Banovog Brda, izvučena kao potencijalna dobitnica "fijata 500L", nije bio ispravan, pošto nije napisan broj telefona.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Marjana Ðekić iz Beograda.

Ono što je zanimljivo, da su sve nagrade osvojile dame.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i zamenica predsednice Komisije, Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

Foto: printscreen

Ministar Momirović je istakao da je uzimanje računa ključno za borbu protiv sive ekonomije, i ocenio da je to posebno teško u građevinarstvu.

On je rekao da je problem složen, da se vlada protiv toga efikasno bori, i apelovao na građane da se pridržavaju pravila i uzimaju račune.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, stan je dobila Nedeljka Zukanović iz Beograda.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije Građane u ukupno šest jesenjih izvlačenja očekuju vredne nagrade: 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu - sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada - stan u "Beogradu na vodi".

Foto: printscreen



U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Slanje koverata je potpuno besplatno. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija