• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.10.2021

09:10

Startuje Bloomberg Adria! Prvi multiplatformski brend za poslovne vesti za jugoistočnu Evropu!

Bloomberg Adria

Društvo

Startuje Bloomberg Adria! Prvi multiplatformski brend za poslovne vesti za jugoistočnu Evropu!

Podeli vest

Bloomberg Media i MTel Swiss, emiter u većinskom vlasništvu Telekoma Srbija, danas su najavili sporazum o stvaranju prve pan-regionalne multiplatformske mreže za poslovne vesti u jugoistočnoj Evropi, sa centrima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji

Sa planom da otpočne sa radom 2022. godine, Bloomberg Adria baviće se poslovnim i finansijskim vestima, analizama i podacima o rastućoj zajednici donosilaca poslovnih odluka i budućih lidera u regionu, preko elektronskih (tv), štampanih i digitalnih medija kao i mobilinih i društvenih mreža.

O Bloomberg Media
 

Bloomberg Media je vodeći, globalni multiplatformski brend koji donosi donosiocima odluka pravovremene vesti, analize i saznanja o poslovanju, finansijama, tehnologiji, klimatskim promenama, politici i još mnogo toga. Redakcija broji preko 2.700 novinara i analitičara i dopire do uticajne publike širom sveta na svim platformama, kao što su digitalne, društvene, TV, radijske, štampane kao i događaji uživo. Bloomberg Media je deo Bloomberg LP -a. 
Posetite bloombergmedia.com za više informacija.

Foto: Bloomberg Adria

Bloomberg Adria će se oslanjati na snagu Bloombergovih 2.700 novinara i analitičara iz 120 zemalja širom sveta u stvaranju i uspešnom funkcionisanju nove platforme, koja će kombinovati lokalno izveštavanje i pokrivanje široke globalne ekonomije i tržišta. Uključivaće prevedeni Bloombergov sadržaj, kao i izvorno izveštavanje producirano iz specijalizovanih uredništava u Beogradu, Zagrebu,  Sarajevu i Skoplju.

O Mtel Swiss
 

Mtel Swiss je deo Mtel grupe, u vlasništvu Arena Channels Group i Telekoma Srbija. Mtel Swiss sarađuje sa globalnim medijskim kompanijama i distribuira njihov sadržaj velikim emiterima, kanalima i platformama.

 

 
 

Foto: Bloomberg Adria

„U Bloomberg Mediji odlučni smo da izgradimo vodeću globalnu biznis i finansijsku multiplatformsku medijsku kompaniju, pružajući pouzdan sadržaj ukorenjen u podacima“, rekla je Soo Yun Kang, globalna voditeljica medijske distribucije Bloomberga i dodala: „Bloomberg Adria proširuje naše globalno prisustvo na novu publiku u jugoistočnoj Evropi koja traži vrhunske, globalne poslovne vesti koje će im pomoći da ostanu informisani“.

Foto: Bloomberg Adria

O Telekomu Srbija
 

Telekom Srbija je lider na tržištu telekomunikacija u Srbiji i pruža jedinstveno i integrisano korisničko iskustvo. Sa raznovrsnim portfolijem telekomunikacionih usluga i direktnim poslovanjem u nekoliko zemalja u regionu, svoje usluge pruža za više od 10 miliona korisnika, dok je globalno prisutan kroz prodaju televizijskih usluga širom sveta. Kompanija je izgradila sopstvene kapacitete u oblasti proizvodnje i distribucije ekskluzivnih TV serija, filmova i vrhunskih sportskih sadržaja. Preko ekskluzivnog partnerstva sa Euronews-om, Telekom Srbija je nedavno pokrenula informativni kanal Euronews Srbjia. Telekom Srbija je partner i emiter Lige šampiona, Lige Evrope, italijanske Serije A i španske La Lige, NBA, a od 2022. i engleske Premijer lige

 


 

Foto: Bloomberg Adria


"U poslovnom svetu koji se menja neverovatnom brzinom, dostupnost relevantnih, tačnih informacija i nezavisne stručne analize od presudnog su značaja za donošenje dobrih poslovnih odluka. Bloomberg je već dugo sinonim za pouzdane poslovne informacije i uzbuđeni smo što sarađujemo sa Bloomberg Media na lansiranju platforme Bloomberg Adria, kako bismo doneli tačne i pouzdane poslovne vesti u Srbiju i na regionalno tržište“, rekao je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

Foto: Bloomberg Adria

 


Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija