• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

19.10.2021

19:39

Na Sajmu naoružanja svi bili zainteresovani za našu poznatu fabriku! Zbog Radoša Milovanovića "Namensku" hoće da kupe najuspešnije svetske firme iz oblasti vojne industrije!

Namenska industrija

Društvo

Na Sajmu naoružanja svi bili zainteresovani za našu poznatu fabriku! Zbog Radoša Milovanovića "Namensku" hoće da kupe najuspešnije svetske firme iz oblasti vojne industrije!

Podeli vest

Na sajmu naoružanja i vojne oprema "Partner 2021" bilo je 132 izlagača,od čega 36 stranih iz 16 zemalja. Od svih naših preduzeća iz ove branše jedino je preduzeće "Milan Blagojević"-Namenska Lučani privuklo toliko interesovanje da žele da je kupe ne iz jedne već iz tri zemlje

Razlog za ovo je jasan, jer je ova fabrika najbolja i najvažnija u celom lancu proizvodnje naoružanja i jer bez njihovih proizvoda sve bi bilo samo gomila gvožđa. Uz to bitan argument je i što ovo preduzeće ima unapređenu tehnologiju,savremene mašine,aparate i uređaje , bezbednost i zaštitu na visokom nivou i što je najvažnije postiže zavidne poslovne rezultate.

Često je pitanje kako uspevaju da odlično posluju i u ovo vreme kada ekonomija u celom svetu trpi velike udare zbog pandemije korone. Iz ovog preduzeća kao i iz cele vojne industrije dolazi samo jedan odgovor:

Foto: Dejan Živančević

- Zahvaljujući isključivo mr. Radošu Milovanoviću koji se nalazi na čelu preduzeća. On je zaslužan što imamo uposlenost svih kapaciteta,potpisane ugovore za celu sledeću godinu i prosečnu platu od 86.000 dinara- tvrde radnici i dodaju:

- Odlično poslujemo jer dobijamo avanse od svih inostranih kupaca bez ikakve garancije, isključivo na ime mr Radoša Milovanovića, i to je jedina istina koju znaju svi. Čak i oni koji u pojedinim medijima prosipaju neistine o nama ,pokušavajući da nas u javnosti prikažu kao firmu u jako lošem stanju u kojoj se ne poštuju osnovna ljudska prava. Da li bi bilo ko hteo da uloži svoj kapital i kupi nešto što nije dobro i gde ništa ne funkcioniše kako treba ? Naravno da ne bi. Ovim se potvrđuje da su sve izjave date u sudu i određenim medijima , u kojima se u negativnom kontekstu govori o radu generalnog direktora i preduzeća , čista neistina i kleveta. Jasno je nama da je ovo suđenje politički proces i kako je do njega došlo. Ali nam nije jasno kako je moguće da se ovakve stvari tolerišu U ovom preduzeću ljudi rade na najopasnijim i najtežim radnim mestima, i jedino tražimo da nas ostave na miru i da ukoliko neko neće ili ne sme da govori istinu o nama , onda bar da ne priča laži. Jer mi radnici Namenske iz Lučana volimo svoje preduzeće i sa razlogom jedino verujemo svom generalnom direktoru i samo u njega imaju poverenje- rekao nam je ogroman broj radnika sa kojima smo pričali prilikom obilaska fabrike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajlovac

pre 2 godine

Samo mu je 21 radnik poginuo u fabrici u kojoj je on direktor? Vredno pomena za cas? To su srpski mladici, porodice... Odgovornost? Sta li vas obraz dopušta???

Petar Jovanovic

pre 2 godine

A mi smo svi budale i idioti? Samo je Radoš sve i sja? Ej Srbijo mati ala te siluju za sve pare a nas smatraju sve budalama. Proći će i to...ničija nije gorela do zore..

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija