• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2021

15:09

KORONA NEMILICE UBIJA... Najnoviji kovid presek u Srbiji

Društvo

KORONA NEMILICE UBIJA... Najnoviji kovid presek u Srbiji

Podeli vest

Оd pоslеdnjеg izvеštаја dо 15 čаsоvа 24. oktobra 2021. gоdinе tеstirаni su uzоrci 17.354 оsоba оd kојih su 5.733 pоzitivne

Оd pоslеdnjеg izvеštаја preminula je 61 osoba. Na respiratorima je 289 pacijenata.

U Rеpublici Srbiјi tеstirаno je uкupnо 6.159.689 оsоba kојe su ispunjаvаle кritеriјumе dеfiniciје slučаја.

Foto: Informer

Оd pоčеtка еpidеmiје dо danas rеgistrоvаno je ukupnо 1.098.209 pоtvrđеnih slučајeva COVID-19, uкljučuјući 9.448 smrtnih ishoda.

Foto: Informer

Ranije danas Milanko Šekler, virusolog i mikrobiolog Veterinarskog specijalističkog instituta Kraljevo rekao je da smatra da bi kovid propusnice trebalo da važe 24 sata i da nisu vremenski ograničene.

Foto: Informer

- Razumem da onaj ko je donosio ovu meru je imao logiku da će to postepeno uraditi, ali po meni, svuda su one ili uvođene kao kompletne, da i u 10 ujutru i u 10 uveče moraš da ispunjavaš određene uslove da bi se nalazio u određenom objektu gde ti nije nužda da budeš. Po meni ovo ograničenje redukuje moju procenu šta će se desiti. Znam i da mnogo lokala neće raditi posle 22 da ne dođe u neprijatnu situaciju da nekog do 22 drži u objektu, a posle 22 hvata za uši i izbacuje iz objekta. Po meni je to trebalo da bude 24-časovno i gotovo. Šta će se desiti dalje ja ne znam - rekao je Šekler.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nino

pre 2 godine

A šta je Đilas preduzimo kad je bila korona kad je bio na vlasti nego je to iskoristio da ukrade 619 miliona evra

Ja

pre 2 godine

@Nino @Lazni bot kakve veze Djilas ima sa donosenjem odluka u danasnjem epidemioloskom problemu? Au koliko ste pukli i dokle dosli, da alibi za greske trazite u njemu sa razlicitih profila.

Ja

pre 2 godine

@Nino kakve veze Djilas ima sa odlukama o epidemiji?

Nino

pre 2 godine

Ima i on i Marinika dok su oni bili vlast umiralo dnevno po 500 ljudi od korone to svi znaju

Zoran

pre 2 godine

Topalovićima ide posao, značajno će uticati na povećanje BDP-a, a korona će već prorediti neradnike i džabalebaroše, posebno dede i babe, pa neka razmišljaju od koga će da se grebu za džeparac da bi blejali u kafićima. Svako zlo, ima svoje dobro.

Igor

pre 2 godine

Đilas doj je bio na vlasti dnevno je bilo po 6000 žrtava od kovida. Naš predsednik se golim rukama bori i sagradio nam je bolnice i zato smo najbolji u svetu u borbu sa kovida.

Pera pravda

pre 2 godine

Novinari i vi ćete da odgovarate kao i ovi Korona diktatori, kakvi su vam naslovi, mislite da neće doći takvo vreme kad će cela ova priča biti raskrinkana.

Pomozi Boze

pre 2 godine

Dok korona ubija vlast se bori protiv Djilasa?! Nije ni cudo sto korona ubija, cudo je sto ne ubija vise. Doduse, i ubija vise...

RAZMATRAĆEMO POOŠTRAVANJE MERA!
Društvo

RAZMATRAĆEMO POOŠTRAVANJE MERA!

Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba, kaže da će se već sledeće nedelje razgovarati o pooštravanju mera, te da će predložiti da kovid propusnice, osim u ugostiteljskim objektima, budu ovbavezne i na drugim mestima

24.10.2021

11:23

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija