• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vlada Srbije

24.10.2021

14:23

VAŽNO OBAVEŠTENJE! Priče sa društvenih mreža su LAŽ! Evo na kojim mestima testovi na koronavirus moraju da budu odrađeni kako bi bili VIDLJIVI u kovid sertifikatu!

Društvo

VAŽNO OBAVEŠTENJE! Priče sa društvenih mreža su LAŽ! Evo na kojim mestima testovi na koronavirus moraju da budu odrađeni kako bi bili VIDLJIVI u kovid sertifikatu!

Podeli vest

Važno obaveštenje u vezi validnosti Digitalnih zelenih sertifikata za ulazak u objekte nakon 22h

Povodom natpisa koji su se pojavili na društvenim mrežama, a tiču se testiranja pred sam ulazak u objekte nakon 22h, obaveštavaju se građani da testovi koji nisu urađeni u jednoj od referentnih, odnosno državnih labaratorija, neće biti vidljivi u Digitalnom zelenom sertifikatu.

I NEVAKCINISANI MOGU U KAFIĆE, POD OVIM USLOVIMA! Ko ne želi da se imunizuje, taj mora da uradi test u laboratoriji, ne u klubu!

Rezultati PCR ili brzog antigenskog testa su vidljivi u sertifikatu samo kada su urađeni u državnim labaratorijama i samo takvi će biti vidljivi prilikom očitavanja QR koda od strane inspekcije ili covid redara u objektu u koji je neko došao nakon 22h.

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Sramota da se priznaju samo testovi iz drzavnih laboratorija. Samo kod nas i slicnih je tako. Znaci jedna osoba do 22 h ne siri virus a ako ostane duze, e onda siri.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija