• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.K.

06.11.2021

08:30

KONAN IZ RUME! Viktor je najhumaniji mladić CEPA DRVA POTPUNO BESPLATNO svima koji to nisu u mogućnosti /FOTO/

Privatna arhiva

Društvo

KONAN IZ RUME! Viktor je najhumaniji mladić CEPA DRVA POTPUNO BESPLATNO svima koji to nisu u mogućnosti /FOTO/

Podeli vest

Konan iz Rume, najpoželjniji zet Srbije, najhumaniji mladić, najpoželjniji neženja samo su neki od epiteta koje pripisuju dvadesetosmogodišnjem Viktoru iz Rume

Viktor je sinonim za pobedu, ali Viktor je sinonim i za humanost. Ovaj plemeniti mladić ima 28 godina i ogormno srce, u slobodno vreme cepa drva u humanitarne svrhe. Da, dobro ste pročitali cepa drva i to potpuno besplatno starima, bolesnima, ugroženima.

Cepa drva i onima koji su u mogućnosti da plate, ali pod uslovom da te pare umesto njemu uplate za neko bolesno dete.

Viktor je cepao drva za Dušana, Ognjena, Vanju, Doroteu, Vukana, Vasilija, Bratislava, za sve kojima je bio neophodan novac za lečenje.

Foto: Privatna arhiva

Viktor drva cepa potpuno besplatno
Cepao drva na 85 adresa

Koliko metara je prošlo kroz njegovu sekiru ne zna niko, na neverovatnih 85 adresa je ovaj mladić cepao drva i to u proseku 7 do 8 metara po adresi.

- Poslednji put kada je cepao drva u humanitarne svrhe, posekao je ruku do kosti ali to ga nije sprečilo da završi posao. Poslednji metar iscepao je jednom rukom! - kaže naš izvor. 

Foto: Privatna arhiva

Viktor

Viktor je više nego skroman momak, koji ne želi da se eksponira preko svoje humanosti, ali njegov gest je zavredeo da Srbija čuje za ovog čoveka. 

Iako nerado govori o sebi, saznali smo da je tri godine proveo u inostranstvu. Radio je u Luksemburgu i Francuskoj, nakon čega je odlučio da se vrati u Srbiju. 

Viktor se bavio profesionalno fudbalom, sve dok se nije ozbiljno povredio kada je morao da prekine karijeru. Danas kondiciju održava tako što cepa drva, a u pauzi radi sklekove...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija