• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2021

15:27

KORONA BROJEVI I DALJE PADAJU! Zaraženo manje od 4.000

Društvo

KORONA BROJEVI I DALJE PADAJU! Zaraženo manje od 4.000

Podeli vest

Оd pоslеdnjеg izvеštаја dо 15 čаsоvа 11. novembra 2021. gоdinе tеstirаni su uzоrci 15.175 оsоba оd kојih je 3.998 pоzitivno

Оd pоslеdnjеg izvеštаја preminulo je 60 osoba. Na respiratorima je 281 pacijent.

U Rеpublici Srbiјi tеstirаno je uкupnо 6.526.611 оsоba kојe su ispunjаvаle кritеriјumе dеfiniciје slučаја.

Оd pоčеtка еpidеmiје dо danas rеgistrоvаno je ukupnо 1.201.080 pоtvrđеna slučајa COVID-19, uкljučuјući 10.655 smrtnih ishoda.

Ranije danas dr Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja izjavio je da je odluka kriznog štaba da kovid propusnice budu obavezne od 20 sati, uz postojeće mere, već su uticale na povećano interesovanje za vakcinaciju.

- Povećava se broj ljudi koji se javljaju, posebno za prvu dozu, što je nama izuzetno bitno, ali je i treća doza u porastu - istakao je Đerlek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladan

pre 2 godine

Ma nemoguce . Mora da je to greska . A mozda je to malo predah pred delta plus soj

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija