• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.11.2021

11:14

Komemoracija povodom smrti Muamera Zukorlića biće održana sutra u parlamentu! Na skupu će govoriti i predsednik Vučić!

TANJUG/ Sava Radovanović

Društvo

Komemoracija povodom smrti Muamera Zukorlića biće održana sutra u parlamentu! Na skupu će govoriti i predsednik Vučić!

Podeli vest

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da će sutra u parlamentu biti održan komemorativni skup povodom smrti narodnog poslanika Muamera Zukorlića na kojem bi, kako je rekao, govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Dačić je još jednom uputio saučešće i rekao da će termin za komemorativni skup biti određen u toku dana.

Poslanik Stranke pravde i pomirenja Jahja Fehratović zahvalio je na podršci, minutu ćutanja u parlamentu prethodne nedelje povodom Zukorlićeve smrti, kao i svim poslanicima koji su došli na sahranu predsednika SPP-a u Novi Pazar.

Fehratović je ukazao da je Zukorlić promovisao politiku mira i da su za njim, kako je rekao, plakali svi, ne samo Bošnjaci već i pripadnici nebošnjačkog naroda, pre svega Srbi.

- U ovom plenumu u prethodnih pet godina Zukorlić je nastavio svoju misao da samo kao verujući ljudi u Boga mozemo doprineti ozdravljenju društva. Nastavićemo njegovu viziju - poručio je Fehratović.

Podsetimo, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, Muamer Zukorlić, iznenada je preminuo 6. novembra 2021. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Brnabić i Dačić pojasnili zašto je Kosovo tzv. Kosovo!
Politika

Brnabić i Dačić pojasnili zašto je Kosovo tzv. Kosovo!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je u skladu sa situacijom na terenu, činjenicama i stavovima najrelevantnijih institucija, poput UN, ali i ponašanjem Prištine prema sopstvenim aktima, poptuno jasno zašto uz Kosovo ili vojsku Kosova mora da stoji reč takozvano

15.11.2021

19:21

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija