• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2021

15:55

NOVI REKORDNI REZULTATI GLEDANOSTI! TV Pink je neprikosnoveni lider u informativnom, zabavnom, serijskom i rijaliti programu! Apsolutno najgledanija televizija u Srbiji!

Promo

Društvo

NOVI REKORDNI REZULTATI GLEDANOSTI! TV Pink je neprikosnoveni lider u informativnom, zabavnom, serijskom i rijaliti programu! Apsolutno najgledanija televizija u Srbiji!

Podeli vest

Nakon fantastičnih rezultata koje je TV Pink ostvarila u prethodnom periodu, ružičasta televizija nastavlja da obara rekorde gledanosti. Jučerašnji dan pamtićemo po rekordnim rezultatima koje je ostvarila TV Pink: apsolutno najglednija televizija u Srbiji ne samo u odnosu na ostale komercijalne emitere, već i u odnosu na Javni servis Srbije.

Zvanični podaci agencije za merenje TV gledanosti „Nielsen Audience Measurement“ govore da je TV Pink tokom prethodnog dana bila daleko ispred bilo koje komercijalne TV stanice, ali i gledanija od Javnog servisa Srbije.

Sa 20 odsto televizijskog auditorijuma, televizija Pink je u totalu bila neprikosnoveno najgledanija televizija u Srbiji, te skoro duplo gledanija u odnosu na drugoplasiranog komercijalnog emitera. Kada govorimo o kategoriji ženske publike, razlika u odnosu na ostale televizije je drastična – sa 24 odsto ženskog auditorijuma, televizija Pink je bila duplo gledanija od Javnog servisa Srbije, ali i drugoplasirane komercijalne televizije, dok je u kategoriji ženske publike starosti od 18 do 49 godina sa 21 odsto auditorijuma bila više nego trostruko gledanija od Javnog servisa. Ubedljivu prednost u odnosu na sve emitere, televizija Pink ostvarila je i u kategoriji gledalaca starosti od 18 do 49 godina, među publikom sa teritorije Beograda, kao i među urbanom populacijom.

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila neprikosnoveni lider u informativnom programu – centralnu informativnu emisiju „Nacionalni dnevnik“ pratilo je više od 1.000.000 gledalaca. Uz „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“ bilo je 22 odsto televizijskog auditorijuma, dok je uz „Nacionalni dnevnik u 13“ bilo 24 odsto televizijskog auditorijuma. U danu iza nas, jutarnji program TV Pink „Novo jutro“ je sa 21 odsto televizijskog auditorijuma bio najgledaniji jutarnji program u Srbiji.

Foto: Promo

Gledanost

Milionski auditorijum bio je uz zabavni program TV Pink. Tako je emisija od koje strepe poznati „Paparazzo lov“ ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu, sa 24 odsto televizijskog auditorijuma. Veliki uspeh ostvarila je i emisija „DNK“ uz koju je bilo 24 odsto televizijskog auditorijuma i čak 31 odsto ženske publike. „Paparazzo lov“ i „DNK“ našle su se u top pet najgledanijih emisiija svih TV stanica rokom jučerašnjeg dana u ciljnoj grupi gledalaca starosti od 18 do 49 godina. 

Titulu najgledanije serije inostrane produkcije na svim televizijama u Srbiji nosi „Zakletva“, koja je zauzela 5. poziciju na listi najgledanijih TV formata, dok se na sedmoj poziciji nalazi „Fatalna ljubav“. Pored inostranog programa, i domaći serijski program ostvario je uspeh – visokobudžetnu adaptaciju najgledanije sapunice svih vremena „Dinastija“ pratilo je 17 odsto ženske publike.

Najgledaniji rijaliti na Balkanu „Zadruga 5” i dalje privlači sve veću pažnju publike, pa su milionski fanovi i ovog vikenda bili uz svako uživo uključenje u Belu kuću, a večernja emisija „Zadruga 5: Pitanja gledalaca“ ostvarila je nezapamćene rezultate sa čak 33 odsto televizijskog auditorijuma i neverovatnih 42 odsto ženskog auditorijuma.

Hvala vam na ukazanom poverenju i pozivamo vas da ostanete uz TV Pink, kao što ste to činili prethodnih 27 godina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija