• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.11.2021

19:29

KILOMETARSKE KOLONE! Na prelazu Sremska Rača teretna vozila čekaju 13 sati!

Društvo

KILOMETARSKE KOLONE! Na prelazu Sremska Rača teretna vozila čekaju 13 sati!

Podeli vest

Saobračaj je pojačanog intenziteta što u večernjim satima može dovoditi i do kraćih zadržavanja na naplatnim stanicama kao i u zonama radova, navodi Auto-moto savez Srbije u najnovijem izveštaju o stanju na putevima

U izveštaju se navodi da će se do 31. decembra odvijati radovi od 7 do 16 časova na deonici Bajmok-Aleksa Šantić, a zbog čega će saobraćaj da se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila, koje je regulisano semaforima.

U toku su radovi na deonici Straža - Jasenovo, pa se saobraćaj odvija jednom saobraćajnom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će trajati takođe do 31. decembra ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Danas i sutra biće izmenjen režim saobraćaja na delu puta Gojna Gora - Čačak (LJubić) zbog radova na izgradnji trajne devijacije i nadvožnjaka na trasi državnog puta na ukrštaju sa trasom auto-puta E-763, deonica Preljina - Požega. Tokom izvođenja radova saobraćaj sa puta Gojna Gora - Čačak (LJubić) biće preusmeren na trajnu devijaciju i nadvožnjak.

Od danas do 22. novembra izvodiće se radovi na delu deonici Šimanovci - Dobanovci, na desnoj strani u smeru ka Beogradu. Tokom izvođenja radova u toku svetlog dela dana za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, pa će se on odvijati voznom trakom.

Produžavaju se radovi do 22. novembra na sanaciji klizišta u Rušnju, u blizini Knez Petrol pumpe), a u smeru ka Čačku. Radovi će se izvoditi u desnoj, krajnjoj traci, a saobraćaj će se odvijati slobodnom, brzom trakom.

Prema informacijama Uprave granične Policije nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnim prelaza. Na teretnim terminalima vozila čekaju 13 sati na prelazu Sremska Rača, tri sata na Gradini i sat vremena na Batrovcima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija