• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.11.2021

08:00

Zašto je Black Friday idealan period u godini za kupovinu novog Hisense televizora?

Informer

Društvo

Zašto je Black Friday idealan period u godini za kupovinu novog Hisense televizora?

Podeli vest

Black Friday, kod nas poznat i kao „Crni petak“, u poslednjih desetak godina postao je prepoznatljiv kao ne samo jedan dan, već period od nekoliko dana velikih popusta, akcija i pogodnosti pred praznike

Poznato je da u ovo vreme najveće popuste obično daju proizvođači potrošačke elektronike, pa se zaista isplati da kupovinu npr. novog televizora obavite tokom ovih dana.

Sada već tradicionalno za najpoznatije novembarske dane popusta, kompanija Hisense i ove godine će od 26.11. do 30.11. obradovati kupce sjajnim pogodnostima u okviru svoje najpoznatije i najprodavanije kategorije proizvoda - televizora.

Hisense se od svog pojavljivanja u Srbiji za kratko vreme proslavio kao brend od poverenja koji pruža prvoklasni kvalitet televizora po pristupačnim cenama. Bilo da vam je potreban vrhunski televizor sa najsavremenijim funkcionalnostima i kvalitetom slike ili ste ipak za nešto jednostavniju opciju za svakodnevno gledanje sadržaja, Hisense ima sve što tražite.

Ukoliko ste se odlučili da ove godine svoje ukućane i sebe obradujete novim televizorom, ovosezonski Black Friday obeležen je odličnim pogodnostima na odabrane UHD i ULED modele koje ćete pronaći na Hisense online shop-u.

Foto: Informer

Za nešto manje prostore i potrebe za uređajem koji nije po najnovijim tehnološkim inovacijama, ali ima sve funkcije za kvalitetno uživanje u sadržaju, idealan izbor na akciji je 43A7300F UHD Smart model televizora. Sa dijagonalom ekrana od 43 inča i odličnim specifikacijama lako će se uklopiti u vaš životni stil. Sa karakteristikama poput High Dynamic Range 10, Super Contrast i Depth Enhancer donosi potpuno novi doživljaj boja i kontrasta na slici. Ovaj pametni televizor omogućava i povezivanje na omiljene aplikacije za strimovanje sadržaja.

Ako raspolažete velikim prostorom i želite da ga upotpunite novim televizorom, tu je 50A7100F UHD Smart tv sa dijagonalom od 50 inča i specifikacijama sličnim kao kod prethodnog, a dodatno poseduje i Hisense-ov VIDAA korisnički interfejs za personalizovani pristup sadržaju. Ovaj isti model u većoj varijanti, sa dijagonalom ekrana od 58 inča je takođe na popustu ove godine, a svojom veličinom pruža još kompletniji utisak gledanja sadržaja.

Ukoliko ste se ove godine spremili za kupovinu veličine ekrana od 55 inča, Hisense vam je omogućio popuste i na modele 55A7300F i 55A7500F UHD Smart televizora. Osim cene, razlikuju se i po specifikacijama, pa je drugi model nešto napredniji sa, između ostalog, funkcijama za prirodniji prikaz boja i sprečavanje zamućenja.

Televizor koji se posebno izdvaja na popustu ove godine je bestseller model - Hisense 55U7QF ULED sa ekranom veličine 55 inča. Ukoliko je vaš izbor spoj kvaliteta i prvoklasnih specifikacija za opravdanu cenu, ovaj model je kao stvoren za vas. Sa Dolby Vision i Atmos tehnologijama slike i zvuka i nizom drugih vrhunskih tehnologija za poboljšanje kvaliteta slike, boja, kontrasta i svetla, ovaj televizor pretvara se u vaš mali kućni bioskop. Sada je trenutak da ga kupite po odličnoj ceni i uštedite značajnu sumu novca.

Osim akcijskih, Hisense nudi još jednu pogodnost za kupce 55A7300F, 58A7100F i 55A7500F modela – kupovinom bilo kog od ovih televizora dobijate Hisense Soundbar zvučnik na poklon!

Ovaj period godine je idealno vreme za nabavku novog televizora po najboljim cenama u godini, a do kraja meseca kupovinom bilo kog Hisense televizora u ponudi i registracijom na sajtu ostvarujete i produženu garanciju od 7 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija