• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

29.11.2021

17:01

BEOGRAD ĆE SE ZABELETI VEČERAS?! Vremenska prognoza meteorologa Đurića, evo gde će pasti sneg!

Društvo

BEOGRAD ĆE SE ZABELETI VEČERAS?! Vremenska prognoza meteorologa Đurića, evo gde će pasti sneg!

Podeli vest

Nakon jučerašnjih 20 stepeni, u Beogradu je od danas osetno hladnije vreme. Ali, temperatura je, objašnjava meteorolog Đorđe Đurić, zapravo primerena za ovo doba godine. Ono što bi pak moglo da nas iznenadi su prve pahulje u prestonici i to, kako Đurić kaže, već večeras

- Večeras se očekuje kiša, a kako će temperatura biti u padu, u toku noći biće uslova da u višim delovima grada provejava i sneg. Reč je o obodu Beograda koji gravitira ka Avali, i tu bi moglo da bude susnežice i snega. Ipak je reč o delovima grada koji su na višoj nadmorskoj visini. Ostatak Beograda uglavnom će pratiti slaba kiša - najavljuje Đurić.

Temperatura će do narednog jutra pasti na nulu, ali sledi prestanak padavina, tako da će u nastavku danu biti suvo ali veoma hladno uz temperature do pet stepeni.

Đurić je podsetio da, recimo, na Zlatiboru i u Novoj Varoši, sneg uveliko veje, da se sa sigurnošću očekuje da padne u Kosjeriću i Užicu, a da postoji mogućnost da provejava u Jagodini i Loznici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija