• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2021

11:28

MUP IZDAO VAŽNO SAOPŠTENJE GRAĐANIMA! Ukoliko imate ovaj problem, ODMAH POZOVITE JEDAN BROJ!

Informer

Društvo

MUP IZDAO VAŽNO SAOPŠTENJE GRAĐANIMA! Ukoliko imate ovaj problem, ODMAH POZOVITE JEDAN BROJ!

Podeli vest

Građani kojima zbog blokade puteva i saobraćaja bude ograničena sloboda kretanja ili dožive neki vid nasilja usled blokade puteva, od danas prijavu Ministarstvu unutrašnjih poslova mogu podneti pozivom na broj 0800 104103, saopštio je MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da građani Srbije koji se suoče sa ovakvom vrstom problema, mogu na jednostavan i brz način obavestiti policiju o kršenju zakona, počiniocima ili registracijama vozila koja se koriste za sprečavanje normalnog funkcionisanja saobraćaja.

U saopštenju MUP još jednom podseća i napominje da blokada puteva i ometanje građana predstavlja kršenje zakona i ustavom zajemčenog prava slobode kretanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nenad62

pre 2 godine

Bravo, vreme je da se toj rulji pokaze mesto koje zasluzuju.

Ivan31186

pre 2 godine

Jel to vazi I za Bus plus..postao su SADA poceli da zaustave autobus dok ne pregledaju karate svakom putniku autobus ne krece!!!linije 302,303,304,305,306,307,309..pa ako neko od putnika zuri Po deci Ili sta vec njih to ne zanima Uzas!!!

boki

pre 2 godine

Nasoj policiji vezane ruke dok ih huligani vredaju i gadaju.Zasto se neregulise zakonom ko kada i gde mize da demostrira a ne da drzavato popusta bahatoj rylji koja izmisnja razloge za proteste

Smederevac

pre 2 godine

Ta zuta banda se mora jednom zaustaviti ....

Djole

pre 2 godine

Meni je država ograničila pravo da nesmetano izdajemo kolima iz svoga dvorišta i stvarima ogrev ili ne daj bože pokušam da nešto kabasto iznesem iz kuće. Ustvari mogu ako platim opštini vreme za koje zaustavlja saobraćaj. Sad mi nije jasno dali ja mogu opštinu i njeno rukovodstvo da prijavim po licu za kršenje moga prava kretanja? Inače sve je uradjeno po želji lokalnih moćnika iz SPS a.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59