• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2021

15:10

NIS NASTAVLJA DA PRUŽA PODRŠKU U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA! Donacija za zdravstvene ustanove širom Srbije!

NIS

Društvo

NIS NASTAVLJA DA PRUŽA PODRŠKU U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA! Donacija za zdravstvene ustanove širom Srbije!

Podeli vest

Svesna značaja pružanja podrške u nastavku borbe protiv pandemije izazvane korona virusom, kao i brige o zdravlju zajednice, kompanija NIS donirala je pijaću vodu „Jazak“ zdravstvenim ustanovama širom Srbije

Više od 111 hiljada litara pijaće vode u vrednosti od sedam miliona dinara, NIS je donirao Univerzitetskom kliničkom centru Srbije za potrebe Кovid bolnice u Batajnici, Кliničkom centru Vojvodine, Univerzitetskom kliničkom centru Niš i pripadajućoj Кovid bolnici u Кruševcu, kao i medicinskom osoblju kovid odeljenja КBC „Bežanijska kosa“.

Pored ustanova specijalizovanih za lečenje pacijenata obolelih od Кovid 19, kompanija je donirala pijaću vodu i pacijentima koji se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Foto: NIS

Podršku zdravstvenim ustanovama u Srbiji kompanija NIS posvećeno sprovodi od 2009. godine, od kada je kroz različite donatorske aktivnosti u unapređenje uslova rada zdravstvenog sistema uložila više od 215 miliona dinara.

NIS je tokom 2020. godine uputio donacije od oko 60 hiljada litara pijaće vode „Jazak“ različitim zdravstvenim ustanovama u zemlji, dok je usled nastavka borbe sa epidemijom, u ovoj godini udvostručio količine i ukupno donirao više od 122 hiljade litara vode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija