• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.12.2021

16:36

Drive.Go mobilna aplikacija NIS-a – inovacija godine!

NIS

Društvo

Drive.Go mobilna aplikacija NIS-a – inovacija godine!

Podeli vest

Drive.Go mobilna aplikacija kompanije NIS dobitnik je ovogodišnje nagrade „Innovation Award“ u okviru manifestacije Hot Spot eCommerce Awards 2021 koju organizuje eCommerce Asocijacija Srbije. Nagrada „Innovation Award“ namenjena je kompaniji koja je uspešno integrisala nove tehnologije u svoju e-commerce platformu i tako višestruko poboljšala korisničko iskustvo i zadovoljstvo klijenata

Drive.Go mobilna aplikacija omogućava potrošačima plaćanje goriva putem mobilnog telefona, bez potrebe odlaska na kasu, a ovu inovativnu uslugu NIS je prvi uveo na domaće tržušte sredinom prošle godine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije. Pored toga što štedi vreme, Drive.Go mobilna aplikacija omogućava bezbednu i jednostavnu kupovinu goriva, a dodatno pomaže i očuvanju zdravlja kako zaposlenih tako i potrošača na maloprodajnim objektima NIS-a što je od posebnog značaja u svetlu još uvek aktuelne pandemije korona virusa. Do sada je putem Drive.Go mobilne aplikacije prodato više od 6 miliona litara goriva, dok više od 80 hiljada potrošača koristi ovu inovativnu uslugu kompanije NIS.

U ime kompanije NIS nagradu je primila Bojana Radojević, direktor Departmana za maloprodaju NIS-a, na svečanoj ceremoniji koja je organizovana ovim povodom:

Foto: NIS

„Unapređenje iskustva potrošača jedan je od osnovnih ciljeva procesa digitalizacije u NIS-u i ponosni smo na činjenicu da je upravo mobilna aplikacija Drive.Go prepoznata od strane ekspertskog žirija ali i samih potrošača kao neposrednih korisnika usluga kao inovacija koja osvaja tržište i pozitivno utiče na zadovoljstvo kupaca, što je i naš ključni cilj. Ova nagrada je još jedan dokaz poverenja koje potrošači imaju u kvalitet usluga koje NIS uvodi na tržište, a kompanija će nastaviti da ulaže u dalji razvoj inovativnih rešenja i primeni novih tehnologija prateći savremene trendove i osluškujući potrebe svojih potrošača“, izjavila je Bojana Radojević.

Manifestacija Hot Spot e-commerce Awards 2021 centralni je e-commerce događaj u Srbiji, u organizaciji eSommerce Asocijacije Srbije. Cilj manifestacije je da se ukaže koliko su učesnici uticali na razvoj elektronske trgovine na domaćem tržištu, kao i koliko je ovaj aspekt poslovanja doprineo opštoj digitalizaciji društva. U okviru Hot Spot eCommerce Awards 2021 manifestacije uručene su 21 nagrade u različitim kategorijama poslovanja, na osnovu glasova ekspertskog žirija i potrošača kao korisnika usluga nominovanih kompanija. Pored nagrade u kategoriji „Innovation Award“, Drive.Go mobilna aplikacija kompanije NIS nominovana je i u kategorijama „App of the Year“, „Extraordinary Online Payment Experience“ i „Best Service Provider“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija