• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

27.12.2021

19:00

Kompanije Orion telekom i Apotekamo.rs poklanjaju Imuno pakete za naše najmlađe u vrednosti od 40 miliona dinara

Promo

Društvo

Kompanije Orion telekom i Apotekamo.rs poklanjaju Imuno pakete za naše najmlađe u vrednosti od 40 miliona dinara

Podeli vest

Kompanije "Orion telekom" i "Apotekamo.rs" poklanjaju više hiljada Imuno paketa za naše najmlađe. Humanitarna akcija se sastoji iz dva dela - prvi deo podrazumeva podelu paketa roditeljima dece u predškolskim ustanovama na teritoriji grada Beograda, dok se drugi deo ove humanitarne akcije ogleda u tome da će beogradska porodilišta i bolnice dobiti donaciju u pelenama, kremama i drugim bebi proizvodima. Vrednost donacije je preko 40.000.000 dinara

Naši najmlađi su tokom zime najosetljiviji. S obzirom na to da se njihov imunitet još uvek razvija, potrebna im je zaštita od virusa i prehlada.  

Da bi naši mališani pravilno rasli i razvijali se, potrebno je ojačati njihov imunitet. Neki od glavnih uzročnika slabljenja imuniteta i pojave prehlada, gripa i drugih infekcija kod dece su promene vremena, niske zimske temperature, suv vazduh, nedostatak sunčevih zraka i D vitamina, čest boravak u zatvorenom prostoru koji se ne provetrava, direktni kontakti među decom u zatvorenim prostorijama, manja dostupnost svežeg voća i povrća...

Veliki broj zaposlenih u kompanijama Orion telekom i Apotekamo.rs su i sami roditelji, pa odlično razumeju izazove sa kojima se porodice suočavaju u ovom periodu godine.

Zbog toga Orion telekom i Apotekamo.rs, kao društveno odgovorne kompanije, žele da pomognu roditeljima u njihovom nastojanju da deci obezbede očuvanje zdravlja i pravilan razvoj. Iz tog razloga će kompanije pokloniti više hiljada Imuno paketa za najmlađe. 

Foto: Promo

Imuno paketi će biti podeljeni roditeljima dece u predškolskim ustanovama na teritoriji grada Beograda, a drugi deo ove humanitarne akcije se ogleda u tome da će porodilišta i bolnice dobiti donaciju u pelenama, kremama i drugim bebi proizvodima. Vrednost donacije je preko 40.000.000 dinara.

Ovo je jedan od dobrih primera koji pokazuje da privatni sektor u što većem obimu treba da bude deo rešenja za okolnosti koje nas okružuju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija