• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

20.12.2021

12:45

Stiže UNA – televizija kakvu region zaslužuje

Promo

Društvo

Stiže UNA – televizija kakvu region zaslužuje

Podeli vest

Od utorka, 21. decembra, gledaoce očekuje jedinstven koncept regionalne televizije - sjajan program, vrhunski produkcijski standardi i najveće zvezde

 

Spektakularna muzička takmičenja, neviđene večernje i dnevne tok-šou emisije, uzbudljivi rijaliti programi, pouzdani informativni i dokumentarni sadržaj, vrhunske serije, filmovi i kvizovi - u Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru stiže jedinstven doživljaj televizijskog sadržaja. 

Imajući u vidu ambiciozan plan i izuzetno zahtevne tehničko-produkcione formate, UNA pažljivo i detaljno pristupa realizaciji svetskih šou programa koji će lagano ulaziti u programski repertoar ove stanice. Stoga će UNA od 21. decembra postepeno uvoditi svoje adute koje će zasijati punim sjajom od početka naredne godine i koji će publiku ostaviti bez daha. 

Legendarnog Harisa Džinovića upoznaćemo u potpuno drugačujem svetlu, kao i jedne od  najpopularnijih glumaca mlađe generacije, šarmantnu Anju Mit I harizmatičnog Andriju Kuzmanovića, čiji će zabavni formati postati neizostavni deo vaše svakodnevice. U timu UNE gledaćemo i najveće zvezde iz regiona,  sjajnu Ivanu Paradžiković, eksperta za istraživačko novinarstvo. Najvažnije informacije I aktuelnosti iz zemlje I sveta svakodnevno će prenositi renomirani profesionalci I mlade nade iz redakcije informativnog programa – Stefan Dević, Lana Gašparac, Maida Burgić, Tamara Trgovčević I Josip  Šarić. Popularni voditelj Frano Ridjan, atraktivna Maja Bajamić, simpatični glumac Stefan Bundalo, kao i šarmantna novinarka i voditeljka Dejana Rosuljaš takođe će biti deo UNINE postave. Pored navedenih, ekipi će se pridružiti još mnoga velika imena iz čitavog regiona, koja će ovoj multimedijalnoj platformi obezbediti najvišu poziciju na šarenolikom medijskom nebu.

Foto: Promo

Pogodi mi godine, Andrija Kuzmanović

Televizija UNA može se gledati putem Telekom Srbija (MTS, iris, Supernova, m:SAT, Arena cloud), Hipernet TV, Oriona, BeotelNet i KBCnet. Gledaoci koji bi takođe želeli da u svojim domovima prate program UNE mogu se raspitati kod svojih kablovskih operatera koji za sada još nisu uvrstili UNU u svoju ponudu. Ujedno, UNA se može pratiti i putem specijalno kreirane smart TV aplikacije (Samsung, LG, AndroidTV, Amazon Fire TV, HbbTV) koju gledaoci mogu instalirati na svojim TV uređajima.  

Kvalitet će biti simbol UNE, a njen temelj se postavljao mesecima kako bi gledaoci širom regiona dobili najbolje od najboljeg. Iza ovog zahtevnog i izuzetno složenog projekta stoji tim od petstotina najvećih medijskih profesionalaca iz čitavog regona koji su svoju karijeru gradili u najuticajnijim svetskim i regionalnim medijskim kućama. 

Foto: Promo

Andrija Kuzmanović

Projekat se zasniva na najsavremenijim digitalnim tehnologijama i uključuje televiziju visoke rezolucije, decentralizovano upravljanje produkcijskim resursima putem hiperbrzih optičkih veza i najsavremenije studijske produkcijske tehnike s daljinski kontrolisanim i robotizovanim kamerama. Posebna pažnja posvećena je do sada u svetu neviđenom stepenu implementacije virtuelne realnosti (VR) u produkciji živog TV programa s najnovijim dizajnerskim i tehničkim rešenjima koji će se ostvarivati iz 4 virtuelna studija u Beogradu, Zagrebu, Banja Luci i Sarajevu. Za potrebe snimanja izuzetno zahtevnih šou programa, UNA poseduje i dva velika studija u Beogradu i Zagrebu. 
 
Iza ove jedinstvene regionalne medijske platforme nalaze se Foundcenter Investment GmbH iz Berlina i kompanija Infinity Media iz BiH. UNA predstavlja revolucionarni iskorak kada je reč o inovacijama i programskom sadržaju, i zasigurno jedan od najvećih i najkompleksnijih poduhvata koji su u skorije vreme sprovedeni na regionalnoj medijskoj sceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
frano franic

pre 2 godine

Siri Srbija opet svoje krakove. Izgleda da nije nista naucila iz povijesti. Ne daj boze da Srbi opet zapocnu rat! Zaboravili su kako svi ratovi za Srbiju zavrsavaju!

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija