• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.12.2021

10:00

Želite da uzmete osiguranje u dnevnoj sobi i uz kaficu, da moguće je!  Svetski trend stigao i u Srbiju!

Privatna arhiva

Društvo

Želite da uzmete osiguranje u dnevnoj sobi i uz kaficu, da moguće je! Svetski trend stigao i u Srbiju!

Podeli vest

Otvaranjem nove zone za klijente Generali Osiguranje Srbija predstavlja unapređen servisni model za klijente

Osiguravajuće kuće, u Evropi, ali i u svetu, prate najsavremenije trendove kako bi potencijalnim klijentima bilo prijatno u njihovim poslovnim prostorijama, tačnije da bi se osećali kao kod kuće.

U ekskluzivno sređenim prostorima, klijenti mogu daiskuse novi i potpuno drugačiji način pružanja usluga koje su vezane za osiguranje.

Foto: Privatna arhiva

Čest izbor mnogih svetskih osiguravajućih kuća je sređivanje prostora da se klijent oseća kao kod kuće. Dakle, da prostor bude opremljen tako da podseća na dnevnu sobu. Tu se može popiti kafa, koristiti bespaltan interent, ali se može obezbediti zabava za decu, ukoliko klijenti dolaze sa najmlađima koji ih čekaju.

Foto: Privatna arhiva

Udobnost je veća, komunikacija u ovakvim prostorima je mnogo bolja, pa samim tim klijent stvar  bliži kontakt sa svojom osiguravajućom kućom. Dakle, kada klijent sedi i oseća se kao u dnevnoj sobi, pije kaficu uz prijatno ćaskanje, mnogo je opušteniji. Nije pod stresom, što sve omogućava da odabere pravi proizvod za sebe. 

Stručno osoblje je tu, "na dohvat ruke", pa se mož i informisati detaljno i blagovremeno (informacije o obnovi osiguranja, olaćanju odštetnih zahteva i slične druge informacije).

Jedna od retkih osiguravajućih kuća u Srbij odlučila se na ovaj svetski trend, kada je reč o sređivanju prostora. Otvaranjem nove zone za klijente Generali Osiguranje Srbija predstavlja unapređen servisni model za klijente.

Foto: Privatna arhiva

Pored svega pomenutog, u centrali na Novom Beogradu, kompanija je otvorila i novu modernu zonu za zaposlene u kojoj oni pored održavanja sastanaka i obavljanja dnevnih radnih obaveza mogu da se odmore, zabave, pripreme hranu i organizuju druženja. Projekat je sproveden u skladu sa odlukom kompanije da zaposlenima omogući rad na daljinu kao i da im obezbedi poslovni prostor prilagođen različitim potrebama. Mesto koje će biti lepše i inspirativnije za stvaranje novih ideja i jačanje saradnje, kao i mesto koje će biti prijatnije za sastanke sa klijentima.

- Kada smo pokrenuli projekt rada na daljinu znali smo da će se namena poslovnog prostora prirodno promeniti. Naši ljudi sve više rade sa drugih lokacija kako bi adekvatno odgovorili na potrebe klijenata i kako bi uskladili poslovne i privatne aktivnosti. Okolnosti u kojima živimo su nas podstakle da se ubrzamo u sprovođenju aktivnosti koje će naš poslovni prostor prilagoditi različitim potrebama naših klijenata i zaposlenih. Zahvaljujući informacijama koje smo dobili od klijenata i zaposlenih, danas imamo moderan i tehnički opremljen prostor koji zadovoljava njihove potrebe - rekla je Marija Pantelić iz Direkcije za ljudske resurse i strategiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija