• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2021

17:57

LAŽIMA I KLOVNOVSKIM ŠALAMA OPRAVDAVAJU BRUTALAN FIZIČKI NAPAD! Oglasio se Gaga Antonijević nakon gostovanja Bjelogrlića kod Ivana Ivanovića!

Fotoilustracija

Društvo

LAŽIMA I KLOVNOVSKIM ŠALAMA OPRAVDAVAJU BRUTALAN FIZIČKI NAPAD! Oglasio se Gaga Antonijević nakon gostovanja Bjelogrlića kod Ivana Ivanovića!

Podeli vest

Ivan Ivanović je ugostio Dragana Bjelogrlića u svojoj autorskoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" u kojoj su komentarisali sukob koji se dogodio u Nišu sa Predragom Gagom Antonijevićem, tim povodom oglasio se proslavljeni srpski reditelj

- Nenormalno je da se komentariše sudaki postupak koji se protiv nekog vodi, a kamoli da optuženi i voditelj direktno utiču na tužilastvo karakterišuci fizički napad kao šaljivu kafansku anegdotu - poručio je Gaga Antonijević i dodao:

Otužno je bilo gledati Ivana Ivanovića i Dragana Bjelogrlića kako lažima i klovnovskim šalama pokušavaju da relativizuju i opravdaju Bjelogrlićev podli i brutalni fizički napad na mene u Nišu.

Foto: printscreen

Gaga Antonijević

 Šta reći osim da je na svakoj civilizovanoj svetskoj televiziji nenormalno da se tokom sudskog postupka omogući optuženom i voditelju da direktno utiču na sud, kao sto je pomenuti dvojac učinio karakterišući Bjelogrlićev zverski nasrtaj na mene kao običnu kafansku anegdotu.

Time optuženi i voditelj žele da javnost zaboravi da je Bjelogrlić počinio i priznao ozbiljno krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora do pet godina.

Ivanović i Bjelogrlić takođe žele da poruče srpskoj deci da se kriminal isplati i da će nagrada  u vidu promocije i aplauza na dotičnoj televiziji sigurno usledeti - zaključuje Antonijević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 2 godine

Srećom što se "afirmacija" kriminala dešava na beznačajnom tv kanalu /5 - 6 % gledanosti/, a sećam ih se obojicu pre nekoliko godina na TV Prva, kada su "potiskivali" svoja prava osećenja i koliko - toliko bili pristojni! Sputavao ih je verovatno i KODEKS ponašanja na pomenutoj televiziji!? Nije to samo napad na Vas gosp. Antonijeviću nego i "napad" na Srbiju, koja se "osmelila" da snimi UVERLJIVI film o "ustaškim" zločinima u Jasenovcu, jer njihove PRIJATELJE niko ne sme da "vredja"! Većinska Srbija zna istinu i budite PONOSNI na Vaše delo! Hvala Vam! A kazna za siledžiju ..... biće verovatno u skladu sa "tužilaštvom", mizerno, jadno i sa preporukom - kriminal se isplati! Daj bože da grešim!?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija