• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.12.2021

14:17

Beograđanki na račun leglo 55.000 dinara, odmah je pozvala banku DA VRATI NOVAC... ONO ŠTO SE KRILO IZA SVEGA JE ZA SVAKU POHVALU!

Društvo

Beograđanki na račun leglo 55.000 dinara, odmah je pozvala banku DA VRATI NOVAC... ONO ŠTO SE KRILO IZA SVEGA JE ZA SVAKU POHVALU!

Podeli vest

Uoči praznika jedan "gazda" odlučio je da nagradi svoje zaposlene, ali prilikom uplate novca nije stavio svoje ime, već simbolično Božidar Batić. To je dovelo do gesta jedne od njegovih zaposlenih koji je za svaku pohvalu i oličenje je poštenja

"Božidar" je uplatio novac kod svoje komšinice Nene, devojka koja radi kod njega je kontaktirala banku i rekla da želi da vrati novac onome ko joj je uplatio, ne znajući o kome se radi, pošto, "ne želi nekome da uzima novac", greškom uplaćen na njen račun.

Objavu prenosimo u celosti:

- Pre par dana dođe komšija da uplati neka sredstva na račun, ja pomalo začuđena imenom na uplatnicama, jer znam kako se zove, ali "kontam", možda ga neko zamolio za uslugu, pa ne komentarišem. Dan posle, jave mi iz platne institucije da je po nekoj uplatnici novac vraćen i da nemaju pojma zašto. Naravno kontaktiram komšiju, dođe juče i ispriča mi, po meni, pravu novodišnju priču koju delim sa vama.

- On je vlasnik male firme, posluje dosta uspešno, pa je odlučio da svoje zaposlene obraduje za Novu Godinu i Božić i otuda ono BOŽIDAR BATIĆ, namerno nije napisao Božić Bata, da ne bude baš očigledno. Problem je nastao jer je devojka, čiji je nalog vraćen, kad je dobila poruku da su joj "legla" sredstva, nazvala banku i insistirala da vrate pošto ona ni od kakvog Batića ne očekuje uplatu i to je sigurno greška i glupo joj je da neko, ko verovatno očekuje uplatu, bude uskraćen sad pred praznike. Rešili smo problem, sve zaposlene je ipak obradovao "gazda" mada taj izraz baš ne voli. "Nisam ja gazda i nisu oni moji radnici, samo rade sa mnom", rekao mi je i potvrdio da nikad nisu SVI ISTI, koliko god da se koristi ta floskula. Ostavio mi je stari nalog, treba mi za arhivu, a čokolada "ušuškana" ispod, je nešto, što se njemu podrazumeva. Jer on je Božić Bata - napisala je "gazdina" komšinica Nena Lovre u objavi na Fejsbuku. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija