• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.12.2021

16:57

Sa KonTikijem birajte leto u Turskoj 2022. godine!

PROMO

Društvo

Sa KonTikijem birajte leto u Turskoj 2022. godine!

Podeli vest

Još samo dva dana imate priliku da rezervišete aranžman za letovanje u Turskoj i uplatom 30% avansa ostvarite popust i do 500 evra po osobi. Turistička agencija KonTiki vodi vas na najlepši porodični odmor sledećeg leta u više nego prepoznatljiva turska letovališta. Osetite čari Antalijske i Egejske regije Turske

Kako KonTiki godinama neguje porodičnu tradiciju i verujemo da su najlepše uspomene sa putovanja upravo stvorene sa nama, ovoga puta preporučujemo vam hotele prvenstveno za porodični odmor. Kada kažemo porodični odmor, mislimo na mnoštvo sadržaja, vrhunsku hotelsku uslugu i naravno besplatan smeštaj i hranu za dvoje dece. Na našem zvaničnom sajtu možete pronaći poseban link koji se upravo odnosi na ovu vrstu odmora.

Antalija već godinama dominira u izboru srpskih turista za letnji odmor. Turistička agencija KonTiki i ove godine ubedljivo ima najveći izbor hotelskog smeštaja različitih cenovnih kategorija u Antalijskoj regiji i sasvim sigurno garantuje i više nego odličan odmor u tom turskom letovalištu.

Foto: PROMO

Izdvajamo hotel NIRVANA DOLCE VITA 5* koji se nalazi u malom mestu Tekirova u Kemeru  na samoj obali mora. Ovaj hotel je jedan od najprestižnijih hotela u Turskoj sa najvećim brojem gostiju i mnoštvom sadržaja za sve članove porodice. Usluga je na bazi ultra all inclusive. U ovom hotelu dvoje dece do 13 godina imaju gratis smeštaj i hranu.

Još jedan hotel  u centru Tekirove je GURAL PREMIER TEKIROVA 5*. Hotel ima sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, a usluga je na bazi ultra all inclusive. Luksuzan hotel koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Za prvo dete do 12 godina i drugo dete do 7 godina smeštaj Iihrana su gratis.

Foto: PROMO

U Beleku, preporučujemo hotel CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT & SPA 5*. Hotel je udaljen samo 35 kilometara od aerodrome u Antaliji i poseduje privatnu peščanu plažu na kojoj su ležaljke i suncobrani potpuno besplatni za goste hotela. Luksuzan hotel u rangu je  najboljih  sa ultra all inclusive uslugom.

Još jedno mesto koje se u poslednjih nekoliko godina izdvojilo kao izuzetno popularno za naše turiste u Egejskoj regiji su Fetije. Ovo mesto prepoznaćete po mirisu četinara, bujnoj vegetaciji i zvanično najlepšoj plaži Mediterana Olu Deniz (Plava laguna).  U Fetijama se nalazi atraktivan objekat koji je u rangu najelitnijih hotela u Turskoj, sa mnoštvom sadržaja, najluksuznijim smeštajem i vrhunskom uslugom što ga i stavlja na listu naše preporuke za ovo leto je hotel LIBERTY HOTELS LYKIA 5*. Tirkizno plavo more sa peščano-šljunkovitom plažom, atraktivnim akva parkom i „Dečjim rajom“ koji je posebno kreiran za najmlađe turiste svih uzrasta, stavlja ga u krug hotela koji su idealni za porodični odmor.

Foto: PROMO

Hotel koji se nalazi na istoimenoj plaži u Fetijama je OLUDENIZ BEACH RESORT BY Z HOTELS 4*. Ovo je jedan od retkih hotela koji ima sopstveni deo na najlepšoj peščanoj plaži u Fetijama koja je udaljena svega 50 metara od hotela. Usluga je na bazi all inclusive.

A u Bodrumu, egejskoj lepotici izdvajamo hotel koji dobija najbolje komentare naših putnika, biser Karijske rivijere okružen brojnim uvalama sa neodoljivim plažama na kojima je smešten veliki broj hotela. Pozicioniran u zalivu Torba, jedan od najbolje ocenjenih hotela na turističkim portalima, kada je reč o odnosu cene i kvaliteta, istakao se hotel SAMARA 5*. Udaljen je 28km od aerodroma, a samo 8km od centra grada. Velika zelena površina sa prirodnim hladom uz peščanu plažu dugu 300 metara i brojne hotelske sadržaje izdvaja ga kao idealno mesto za porodični odmor.

Foto: PROMO

Rezervište svoje putovanje do 31. decembra i ostvarite popust od 40% na sve hotele koje se nalaze u ponudi KonTiki turističke agencije. Više informacija o popustima i cenama pronadjite na sajtu agencije. Putujte sigurno uz vaš KonTiki.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija