• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.01.2022

22:35

1.000 EVRA ZA ČETVRTO, PETO I ŠESTO DETE! Ova srpska opština će davati novčanu nadoknadu

Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Društvo

1.000 EVRA ZA ČETVRTO, PETO I ŠESTO DETE! Ova srpska opština će davati novčanu nadoknadu

Podeli vest

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić saopštio je danas da će svaka porodica koja dobije četvrto, peto ili šesto dete tokom ove godine od lokalne samouprave dobiti mesečnu novčanu nadoknadu u iznosu od 10.000 dinara

- Privremeni organ opštine Kosovske Mitrovice finansijski će podržati svaku porodicu koja u 2022. godini dobije četvrto, peto i šesto dete. Tokom cele godine, svakog meseca porodica će imati pravo na 10.000 dinara odnosno na najviše 120.000 dinara - stakao je Spirić, prenosi Kosovo onlajn.

U saopštenju Službe za odose sa javnošću se navodi i da Privremeni organ najbolje prepoznaje potrebe roditelja i preduzima mere kako bi se pospešilo rađanje na ovom prostoru, kao i da je ovo jasan indikator da je lokalna samouprava uvek uz svoj narod.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija