• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

03.01.2022

19:26

MLADEN MIJATOVIĆ SE HITNO UKLJUČIO U PROGRAM! Ovo su najnovije informacije o nestalom Mateji Perišu!

printscreen

Društvo

MLADEN MIJATOVIĆ SE HITNO UKLJUČIO U PROGRAM! Ovo su najnovije informacije o nestalom Mateji Perišu!

Podeli vest

Nenad Periš, zahvalio se Beograđanima, građanima Srbije i polciiji koji su svoj posao odradili maksimalno

Novinar Pinka Mladen Mijatović ponovo se večeras uključio u “Nacionalni dnevnik” i tom prilikom saopštio najnovije informacije.

– Nenad Periš otac nestalog Mateje Periša, potvrdio je da se na snimcima koji su se pojavili upravo nalazi njegov sin. Na snimcima koji su pobjavljeni u pojedinim medijima vidi se mladić kako trči od Beton hale do Savske promenade.

Nenad Periš, zahvalio se Beograđanima, građanima Srbije i polciiji koji su svoj posao odradili maksimalno.

– MUP i dalje ulaže svoje maksimalne kapacitete kako bi se pronašao Matej Periš koji se vodi kao nestala osoba – rekao je novinar i dodao:

– Pripadnici policije su 24 sata na terenu i pretražuju korito reke Save i Dunava. Pretražuje se i priobalje reka i potencijalne lokacije gde bi mogao da pronađe. Istražuje se i uzor njegovog nestanka, rekao je Mladen Mijatović i dodao da su u pripravnosti i ronioci Žandarmerije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera

pre 2 godine

Gospodinu "novinaru za krizne situacije" recite da smara previse i da ovo sto izvestava moze da skrati u jednu recenicu. Naporno je slusati ga. A usput, 0 novih informacija.

Mateja

pre 2 godine

Zašto hrvati misle da ga je neko strpao u neki podrum, jel zato što se još uvek 22 hiljade žena i dece u Oluji vode kao nestalo? Polaze od sebe pa misle da bi i mi Srbi kao što su oni bez razloga ubijali civile. Dečko se napio i išao da mokri i pao u reku, nevaspitanje je krivo ne Srbi

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Valjda se moze po snimcima -kameri zakljuciti vrjeme , da li prije nestanka ili poslje nestanka ? Toliko valjda znamo. Takodjer da li ga je netko pratio ... valjda postoje jos neke sigurnosne kamere u blizini ovih ? Da li je stvarno potrebno 4-5 dana da se one odmotaju , ili smo nesposobni ?

pitalica

pre 2 godine

tragican dogadjaj.steta za mladog coveka.ispitati prijatelje da li su konzumirali meku supstancu .

VAŽNO OBAVEŠTENJE MUP-a O NESTALOM MATEJI PERIŠU!
Društvo

VAŽNO OBAVEŠTENJE MUP-a O NESTALOM MATEJI PERIŠU!

Povodom izjave kapetana Vladice Zdravkovića u kojoj je dao svoje viđenje i tumačenje događaja u vezi sa nestankom mladića M.P. iz Splita, obaveštavamo vas da Zdravković nije istupio u ime Ministarstva unutrašnjih poslova, već u ime sportskog udruženja Obalska straža Beograd, što je i naznačeno u pojedinim medijima

03.01.2022

17:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija