• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2022

17:47

MATEJ I DRUGOVI BILI DROGIRANI?! Uzimali najnoviju vrstu psihoaktivnih supstanci! SPLIĆANIN ZBOG OVOGA IZGUBIO RAZUM!?

Pixabay/Informer

Društvo

MATEJ I DRUGOVI BILI DROGIRANI?! Uzimali najnoviju vrstu psihoaktivnih supstanci! SPLIĆANIN ZBOG OVOGA IZGUBIO RAZUM!?

Podeli vest

Matej Periš i njegovi drugovi navodno su bili drogirani u noći kada je nestao mladi Spićanin

Kako tvrdi izvor Informera, momci iz Hrvatske su priznali srpskoj policiji da su koristili psihoaktivne supstance i to najnoviju vrstu ekstazija, takozvani „krokodil“.

- Momci u prvi mah nisu hteli da kažu da li su koristili nedozvoljene supstance, ali su na kraju odlučili sve da priznaju kada su shvatili da Mateja nema već danima. Oni su ispričali u policiji da su u Beogradu kupili tabletice ekstazija pod nazivom „krokodil“ – kaže izvor Informera.

Foto: Instagram

Matej Periš

On dodaje da je reč o novoj vrsti narkotika.

- Ovo je najnovina i najopasnija droga. Momci su ispričali da su tablete progutali u stanu koji su iznajmili kada su došli u Beograd. Prema njihovim rečima, Matej je uzeo najviše. U jednom momentu je potpuno izgubio razum i samo je izleteo iz kluba. On nije znao ni ko je, ni šta je pa se sumnja da je u takvom stanju ušao u Savu – kaže naš izvor.

Matej Periš nestao je 31. decembra nakon što je istričao iz beogradskog kluba "Gotik". Na sigurnosnim kamerama se vidi da je on jedno vreme trčao kroz centar grada, a onda mu se gubi svaki trag.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sportista

pre 2 godine

Pre je moja pokojna baba sportistkinja nego on.Pravi sportista ne koristi droge, ne pusi i vrlo malo ako uopste pije alkohol. Koliko ljudima mora da fali mozga da koriste neke supstance i droge za koje se ne zna kako ce da uticu na zdravlje. Pa ako je istina da se drogirao nije mi ga uopste zao!

Vlada

pre 2 godine

Nemojte pisati ako je nešto neprovereno, nanosite nepopravljivu štetu naporima da se mladić nađe!

Srbin

pre 2 godine

Boli nas bre kurac više za te raspale ustaše narkomane! Šta trujete bre više sa njima! Jebali vam oni mater svima!

Boban

pre 2 godine

I sada zbog njegove obesti cela drzava na noge koliko kosta ovoliko angazovanje policije i svega , a decu lecimo sms porukama.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija