• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2022

16:00

INFORMER NA LICU MESTA! Ovaj čovek je poslednji razgovarao s Matejem pre nego što je nestao! (FOTO, VIDEO)

printscreen

Društvo

INFORMER NA LICU MESTA! Ovaj čovek je poslednji razgovarao s Matejem pre nego što je nestao! (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Momak je bio veseo, vrlo prijatan i ništa nije ukazivalo na to da će nastati ovakva drama zbog njegovog nestanka

Ovim rečima počeo je razgovor za Informer portir u zgradi na Dorćolu u kojoj je Matej Periš odseo s prijateljima pre nego što mu se gubi svaki trag u Beogradu.

Mladi Splićanin (27) u Beograd je stigao 30. decembra i u popodnevnim časovima smestio se u apartman na Dorćolu.

Foto: Informer

Zgrada na Dorćolu u kojoj je odseo Matej Periš

- Radio sam te večeri, kada su na vrata zgrade ušli četvorica mladića. Bilo je to oko 18 časova. Po naglasku sam čuo da su Dalmatinci, pa smo odmah počeli da zbijamo šale. Ja sam služio u mornarici u Splitu, pa smo evocirali neke moje stare uspomene - priča za Informer portir zgrade u kojoj se nalazi apartman.

Poslednji razgovor

Delovao je vrlo raspoloženo i bio je jako pristojan

Portir

Kaže, da je najviše vremena u razgovoru proveo upravo s Matejem.

- Njih četvorica smestili su se u apartman u ovoj zgradi, a njihova tri prijatelja u susedni objekat. Nakon što su ostavili stvari i osvežili se, krenuli su u večernji izlazak. Ja sam popričao s njim. Delovao je vrlo raspoloženo i bio je jako pristojan. Pitao me je za neka mesta u blizini, ja sam ih uputio na obližnji lokal, a vidim kasnije po novinama da su otišli u Beton halu - dodaje portir.

Kako kaže, posle tog susreta više nije video njegove prijatelje, jer nije bio u smeni kad su se odjavili iz apartmana.

- Kolege su mi rekle da su juče pokupili stvari i odjavili se. Ne znam da li su se vratili za Hrvatsku, ali svakako nisu više ovde - rekao je portir na kraju razgovora za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 2 godine

Pred toliko pisanja vec cetiri dana vi izlazite sa suludim tekstom o coveku koji je navodno poslednji pricao sa nesretnim mladicem pre njegovog nestanka?! Decko je pricao sa mnogima pre nego sto je krenuo u provod i izasao iz beton hale da se olaksa ( navodno ) i tad je nestao! Pricao sa svojim prijateljima i sa ko zna kim za tih par sati pre nestanaka! S koje ste vi planete pali?! Ko vam pise ove gluposti ?

Gedza

pre 2 godine

marjane, upamtices vecno sve beogradjane jesi li im otpevao...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija