• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

04.01.2022

19:35

MATEJ JE UZEO KLJUČEVE OD STANA I GARAŽE...Evo šta se dešavalo pre izlaska u klub

Fotoilustracija/Tanjug

Društvo

MATEJ JE UZEO KLJUČEVE OD STANA I GARAŽE...Evo šta se dešavalo pre izlaska u klub

Podeli vest

Mladić iz Splita Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Potraga za njim i dalje traje, a nestali mladić stigao je u Beograd 30. decembra predveče.

Kako piše "Kurir", Matej je sa još tri druga došao je u smeštaj, u stan koji je on na svoje ime iznajmio preko aplikacije Booking na Dorćolu u Beogradu.

- Mladići su došli u stan u 17.50 sati, koji se izdaje na dan, preko Bookinga i nestali Matej je bio taj koji je bio veoma razpoložen i pričljiv. Rezervacija je glasila na njega, pa je on uzeo ključeve od stana i daljinski od garaže. Došao je sa još tri drugara, a tri njihova prijatelja bila su smeštena negde u blizini - kaže sagovornik i dodaje:

- Pričao je o Splitu i kako vozi brodiće sa turistima u razgledanje grada. Veoma prijatni i veseli momci. U međuvremenu tražili su peglu kako bi ispeglali košulju, spemali su se za grad. Negde oko 22, 22.30 napuštaju stan i odlaze u grad. Sutradan od njih čujem priču da im je nestao i da se nadaju da je sa nekom devojkom.

Foto: printscreen

Ovde je Matej iznajmio stan sa drugarima

Prema rečima našeg izvora, Perišini drugari su 31. decembra oko 18 sati prijavili nestanak.

- Bili su veoma utučeni od kada se Mateji gubi svaki trag. Nakon prijave nestanka oni su već oko 22 sati uoči dočeka Nove godine došli u stan, vidno potreseni i s njima su došla i ta tri prijatelja. Rekli su da su prošli poligrafski testiranje i dva puta su dolazili inspektori kako bi razgovarali s njima. Oni su se juče oko 11 sati vratili u Split - dodaje izvor.

Podsetimo, pripadnici Žandarmerije i ronioci pretražuju korito Save u potrazi za Splićaninom, koji je nestao u Beogradu.

Potraga je počela od starog železničkog mosta, a pretražuje se reka oko platoa gde je moguće da je mladić, prema snimcima objavljenim u medijima, krenuo ka vodi.
 U međuvremenu su u medijima objavljeni snimci na kojima je navodno nestali mladić.

Njegov otac, Nenad Periš koji je došao u Beograd kako bi pratio potragu, juče je potvrdio da je njegov sin na snimcima na kojima se vidi mladić koji trči po ulici i zaustavlja taksi, ali je naglasio da nikada nije rekao da je Matej na snimku na kojoj nepoznata osoba pliva u Savi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ena

pre 2 godine

"Negde oko 22, 22.30 napuštaju stan i odlaze u grad. Sutradan od njih čujem priču da im je nestao i da se nadaju da je sa nekom devojkom." Nadaju se da je sa nekom devojkom a znaju da ima devojku kod kuće koja je trebala ici sa njima?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija