• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

06.01.2022

14:46

PRONAĐENI TRAGOVI DROGE U STANU GDE JE ODSEO MATEJ! Novi detalji potrage za Splićaninom

printscreen

Društvo

PRONAĐENI TRAGOVI DROGE U STANU GDE JE ODSEO MATEJ! Novi detalji potrage za Splićaninom

Podeli vest

Matej Periš (27), mladić iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra, a predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović je obelodanio detaljno ponašanje i kretanje Spićanina pre nestanka

Otkrio je i da su kod grupe mladića iz Splita pronađene nedozvoljene supstance.

- Policija je više nego u uobičajenim okolnostima uključena u potragu za mladićem iz Splita. Mi mislimo da je u pitanju dete, jer je osoba jako mlada, a tada se traga i van radnog vremena - istakao je Mijailović.

Predsednik policijskog sindikata je otkrio tačno kretanje mladića i istakao činjenicu da je društvo iz Splita gotovo sat kasnije primetilo da im prijatelja nema.

- Momci iz Splita su došli u Beograd 30. decemra, a u smetaj na Dorćolu su ušli nešto pre 18 časova. U smeštaju su već počeli da konzumiraju alkoholna pića. Oko 21 čas su otišli u restoran 'Ambar' gde su takođe pili alkohol. Nastavili su provod u klubu 'Gotik', a tamo su naručili veliku količinu alkohola - otkrio je detalje iz istrage Mijailović.

Kako je potvrdio ranija pisanja, mladići jesu konzumirali opijate, od kojih je najopasniji narkotik "spid".

Foto: Pixabay/Informer

- Možete misliti kako je to uticalo na njihova tela - alkohol plus narkotici. Matej je negde oko 1.40 ustao od stola i naglo izašao napolje. Činjenica je da su njegovi drugovi skoro sat vremena kasnije primetili da ga nema. Nestanak su prijavili sutradan popodne - otkriva Mijailović.

Naglašava da je policija od samog starta od njih dobijala rezervisane informacije.

- Nisu spominjali opijate, jer oni Matejevog oca poznaju i vole, a on ovek nije znao da mu sin konzumira drogu. Međutim mi smo našli tragove u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske, kao i u smeštaju u Beogradu. Oni su konzuimirali drogu, najverovatnije svih sedmorica. Tu drogu su doneli sa sobom - navodi Mijaliović za Mondo.rs.

Kako dodaje, ne treba zaboraviti ni činjenicu da je Matej bio potresen smrću druga. Ta tragedija se dogodila samo pre mesec i po dana.

- Mladić nije mogao da spase svog prijtelja. Dao je sve od sebe, ali nije mogao da mu sačuva život. Mateju se ova tragedija dogodila pre samo mesec i po dana i mi ne znamo kroz koji proces tugovanja on prolazi, niti kako se oporavlja od šoka - ističe Mijailović.

Predsednik Policijskog sindikata Srbije naglašava da policija savesno radi svoj posao i da samo mogu da se nadaju da će pronaći mladića živog.

- Što više vremena protiče, to je nade sve manje. Ali nećemo odustati dok ne rešimo ovaj slučaj. Kao i svaki slučaj kada je u pitanju dete, policajci se predaju zadatku više nego inače - zaključuje Veljko Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija