• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nova Tv

08.01.2022

10:39

(VIDEO) SUZE OCA MATEJA PERIŠA! Iz Beograda ne odlazim bez sina! Božić je, treba se nadati!

printscreen

Društvo

(VIDEO) SUZE OCA MATEJA PERIŠA! Iz Beograda ne odlazim bez sina! Božić je, treba se nadati!

Podeli vest

Potraga za Matejem Perišem (27) privremeno je zaustavljena juče oko 16.30 sati, a sledećih dana biće još više otežana zbog loših vremenskih uslova.

- Zato sam tu, ne odlazim odavde bez njega. Svi koji imaju decu mogu da razumeju šta govorim - rekao je Nenad Periš i dodao kako iz Beograda s Matejem odlazi "sto posto".

Periš ne gubi nadu da će sina pronaći i ne želi da ode iz Beograda dok se to ne desi.

– A gde da idem, gde ću…? Božić je, treba se nadati. Ja se nadam i ostajem tu – rekao je Periš.

Foto: printscreen TV Prva

Privremena obustava potrage mogla bi da mogla da potraje i duže nego ranijih dana jer prognoza najavljuje kišu i sneg, ali policija i tužilaštvo nastavljaju svoj posao, objavila je Nova TV.

Aktuelne zvanične informacije hrvatskoj javnosti saopštio je hrvatski ambasador u Srbiji Hidajet Biščević i to u razgovoru s reporterom Dnevnika Nove TV Domagojem Mikićem koji iz Beograda izveštava o potrazi na terenu.

- Osmi dan je prošao, nema nikakvih novih informacija, i s obzirom na to da je prošao već osmi dan sve je teže da se govori o ovom slučaju. Mi smo u kontaktu s policijom i moram da naglasim da policija, kao što je rekao i Matejev otac, profesionalno i predano radi svoj posao - istakao je Biščević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Patriota

pre 2 godine

Ajde beogradjani organizujte se masovno svi , svaki kamen da se prevrne samo da se momak pronadje!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija