• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

09.01.2022

12:03

OTAC MATEJA PERIŠA IMAO PORUKU ZA PROROČICU IZ ZAGREBA! Sve je rekao u dve rečenice

Printscreen

Društvo

OTAC MATEJA PERIŠA IMAO PORUKU ZA PROROČICU IZ ZAGREBA! Sve je rekao u dve rečenice

Podeli vest

Nenad Periš, otac nestalog mladića iz Splita, kaže za da se zahvaljuje svima na svakoj vrsti pomoći. On je prokomentarisao i navode da proročica Sandra iz Hrvatske želi da se uključi u potragu

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu. Naime, on je sa još šestoricom drugova došao u Srbiju kako bi proveo novogodišnje praznike.

Prijatelji su njegov nestanak prijavili 31. decembra u 18 sati. Već 10 dana traguju svi, od policije, porodice, prijatelja i građana, a sada se pojavila i proročica Sandra Skender iz Zagreba, koja tvrdi da se obratila hrvatskoj policiji i ponudila svoju pomoć.

Foto: printscreen

– Policija Srbije vodi postupak, ja ih poštujem i iskreno se zahvaljujem na svemu što rade. Svako ko smatra da može pomoći neka se javi MUP Srbije i njihovi stručnjaci će proceniti važnost tih informacija – rekao je Periš za medije.

On se i dalje nalazi u Beogradu i čeka informacije o sinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stefan

pre 2 godine

Ako vidi šra je ispod zemlje onda još bolje vidi gde se to mesto nalazi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija