• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.01.2022

18:50

Otac Mateja Periša otkrio šta su mu rekli prijatelji njegovog sina!

printscreen

Društvo

Otac Mateja Periša otkrio šta su mu rekli prijatelji njegovog sina!

Podeli vest

Otac nestalog Mateja Periša je kroz suze rekao da neće napustiti Beograd sve dok ne nađe svog sina, a potom je govorio o prijateljima sa kojima je Matej došao u Beograd da bi dočekali Novu godinu. Otkrio je da su se mladići razboleli od virusa korona

- Oni su utučeni, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Rekli su mi da... Ja ne čitam te objave, mene interesuju samo informacije i istina, isključivo MUP Srbije. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga... Svaki dan se čujemo, dobili su koronu i razboleli se. Teško je. Kao da su izgubili brata - kaže on.

Na pitanje ima li pretpostavku gde je želeo da ode njegov sin, Nenad je rekao sledeće.

- Bio je prvi put u Beogradu, nije poznavao grad. De fakto je jutro tog nesretnog dana došao. Nije znao gde je, možda po nekoj priči, ali nije mogao sam da se orijentiše po gradu - rekao je on.

Matej Periš (27) je nestao u noći između 30. i 31. januara nakon što je to veče bio u klubu "Gotik" na savskom šetalištu u centru Beograda. Potraga za mladićem traje već devet dana, pogledajte kako izgleda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 2 godine

Ubeđen sam da je Matej živ i da nije završio u Savi ili Dunavu jer nema nikakvih dokaza za tako nešto. Možda postoje snimci reka Save i/ili Dunava od te "kobne noći" koji nisu pregledani a koji nisu objavljeni u štampi i koji mogu da potvrde ili demantuju moju pretpostavku. Sklon sam da verujujem da ga je neko čekao sa čamcem, prevezao do nekog glisera a onda je mogao da završi u Rumuniji, Bugarskoj ili Mađarskoj, pa čak i u Hrvatskoj. Ako je tako, to nije moje da nagađam ni razlog ni destinaciju na koju je on otišao. Ako se pažljivo slože sve kockice objavljene u dnevnoj štampi moguće je pronaći više razloga za njegovo nestajanje. Njih bi mogli da znaju njegovi prijatelji koji su zakasnili 16 sati da prijave njegov nestanak u policiji. Kockice iz štampe se mogu složiti na više načina a u skladu sa njima bi mogla da se nastavi dalja potraga. Mnogo je detalja u štampi koji su na prvi pogled bezvredni a ustvari su vrlo značajni za rešavanje Matejevog nestanka. Na snimcima iz štampe Matej mi nije delovao na pijanu ili drogiranu osobu koja ne vlada sobom. Pronađenu patiku ili opušak je moglo da ostavi lice koje ga je čekalo na platou ispod stepeništa sa kojih je on sišao. Lica sa snimaka ne moraju biti koincidencije i mogla bi da znaju više o svemu. Taksista je verovatno koincidencija ali Matej je mogao da zna da će na tom mestu biti snimljen sa kamerom. Mogao je da zna da će biti snimljen i njegov boravak u Španskoj kući. Ovo sam napisao jer se on, po rečima njegove devojke, pripremao više od pola godine za doček Nove godine u Beogradu. Možda je imao jak razlog da neko vreme nestane iz svog tekućeg života. Ako je moja pretpostavka tačna on će se pojaviti jednog dana živ i zdrav na mestu na kome bude želeo.

doživotna robija za SNS mafiju

pre 2 godine

Ко држи обезбеђење у Готику?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija