• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2022

09:30

(18+) ŠOK SNIMAK! Da li je mladić snimljen tokom intimnog odnosa NESTALI MATEJ PERIŠ?!

printscreen

Društvo

(18+) ŠOK SNIMAK! Da li je mladić snimljen tokom intimnog odnosa NESTALI MATEJ PERIŠ?!

Podeli vest

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome navodno nestali Matej Periš iz Splita orgija sa dve devojke

Na Tviteru i drugim društvenim mrežama deli se snimak na kome navodno nestali Matej Periš iz Splita orgija sa dve devojke. Policija preuzela video i poslala na veštačenje, nakon čega će se znati da li je zaista reč o Splićaninu

Na snimku, koji traje oko 40 sekundi, vidi se muškarac, za koga mahom svi na društvenim mrežama tvrde da je misteriozno nestali Splićanin, kako stoji nasred sobe u crnoj majici i bez pantalona.

On u ruci drži cigaretu, dok ga dve devojke oralno zadovoljavaju dok na sebi imaju samo donji veš.

Foto: printscreen

Dok se sve to dešava, muškarac peva pesmu iz muzičkog spota koji je u pozadini pušten na TV.

Podsetimo, Matej Periš (27) iz Splita, koji je u noći između 30. i 31. decembra istrčao iz beogradskog kluba "Gotik", ušao u ledenu Savu i nestao. 

Da li je na snimku Matej Periš?

Zbog ovog snimka su se prethodnih dana usijale društvene mreže. Dok jedni tvrde da je na snimku Splićanin, drugi smatraju da je to mladić koji samo likom podseća na nestalog Mateja. Takođe, ima onih "teoretičara zavere" koji su ustvrdili da je Periš zarobljen u jednoj javnoj kući u Beogradu, jer nije mogao da plati prostitutke?!

Mnogo pitanja

Momak sa videa liči na nestalog, ali čak i da je to Periš, pitanje je kada je i gde nastao taj video-klip

Izvor iz istrage

"Prema mojim pouzdanim informacijama, Matej je istrčao iz lokala da bi se našao sa devojkama sa snimka. Šta se sa njim posle desilo ne znam. Da li je ispao problem zbog plaćanja prostitutkama ili je nešto drugo posredi, to je pitanje za policiju. Verujem da njega negde drže zarobljenog, možda čak i u nekoj javnoj kući", napisao je na Tviteru jedan muškarac.

U međuvremenu je policija, koja deset dana svakodnevno traga za Matejom Perišem, koji je prema rečima njegovih prijatelja drogiran istrčao iz lokala kod Beton hale, preuzela sporan snimak i on je poslat na veštačenje.

iše pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija