• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2022

10:12

OTKRIVENA MISTERIJA! Na snimku NIJE MATEJ PERIŠ VEĆ BIVŠI ZADRUGAR!

printscreen

Društvo

OTKRIVENA MISTERIJA! Na snimku NIJE MATEJ PERIŠ VEĆ BIVŠI ZADRUGAR!

Podeli vest

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome navodno, kako su tviteraši tvrdili, nestali Matej Periš iz Splita orgija sa dve devojke. Ipak, kako saznajemo, na snimku se nalazi bivši zadrugar Rade Lazić

 

Na Tviteru i drugim društvenim mrežama deli se snimak, a tviteraši su tvrdili da se na njemu vidi nestali Matej Periš iz Splita kako orgija sa dve devojke. 

Ipak, iako se na društvenim mrežama tvrdi da je u pitanju nestali Splićanin, kako naš portal saznaje u pitanju je bivši rijaliti učesnik Rade Lazić.

Foto: printscreen

Rade Lazić

Na snimku, koji traje oko 40 sekundi, vidi se muškarac, za koga mahom svi na društvenim mrežama tvrde da je misteriozno nestali Splićanin, kako stoji nasred sobe u crnoj majici i bez pantalona.

On u ruci drži cigaretu, dok ga dve devojke oralno zadovoljavaju dok na sebi imaju samo donji veš.

Dok se sve to dešava, muškarac peva pesmu iz muzičkog spota koji je u pozadini pušten na TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija