• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

10.01.2022

13:09

NA GOLIJI KRITIČNO, SMETOVI VISOKI NEKOLIKO METARA! Borba putara traje već 6 sati!

RINA

Društvo

NA GOLIJI KRITIČNO, SMETOVI VISOKI NEKOLIKO METARA! Borba putara traje već 6 sati!

Podeli vest

Sneg zavejao put na Goliji: Najkritičnija tačka na Odvraćenici, vetar pravi smetove visine nekoliko metara, a na vozače se apeluje da ne kreću na put

 

Snežne padavine ponovo su donele probleme na putevima preko planine Golije, a deonica Preko Brdo – Odvraćenica potpuno je zavejana i neporohodna sa saobraćaj. Borba putara na ovom pravcu traje duže od šest sati!

- Teška mehanizacija je poslata na teren, do Belih Voda put održavamo prohodnim, ali dalje ka Odraćenici sneg pravi ogromne namete koji za samo nekoliko minuta očišćen put ponovo učine potpuno neprohodnim. Apelujemo na sve vozače da ne kreću na put ovom trasom, prethodnih godina imali smo i po nekoliko  akcija spasavanja, jer građani nisu upoznati sa situacijom na ovoj deonici i koliko brzo mogu ostati zaglavljeni u snežnim nanosima - rekao je za RINU Vitomir Arsović iz JP „Putevi Ivanjica“.

Foto: RINA

Inače, put Preko Brdo – Odvraćenica jedna je od najkritičnijih tački u Zapadnoj Srbiji tokom zimskih meseci, a tokom godine više meseci je zavejan nego prohodan.

Osim ovog, nove snežne padavine nisu donele više problema građanima. Putevi do centara mesnih zajednica su prohodni, a snadbevanje električnom energijom za sada je uredno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Golijaaa

pre 2 godine

I nije toliko strasno put prema Raski i Novom Pazaru je prohodan. Prema I anji i i Dugoj poljani su retko i prohodni.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija