• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: telegraf.rs

10.01.2022

14:38

NESTALA DEVOJČICA (16) U BORU! Roditelji uplašeni, SUMNJAJU NA DVA SCENARIJA!

Instagram

Društvo

NESTALA DEVOJČICA (16) U BORU! Roditelji uplašeni, SUMNJAJU NA DVA SCENARIJA!

Podeli vest

Mole se svi koji znaju nešto o Tijani da se jave na brojeve telefona 0613106826, 0611439100, 063284010

Tijana Mustafa (16) iz Bora nestala je jutros, potvrdio je za Telegraf.rs devojčicin otac. Slučaj je prijavljen policiji.

- Sumnjamo svašta, ali najverovatnije je krije drugarica, ili je pobegla kod dečka. Nestala je jutros u 4:30. Dobijamo različite informacije. Nije bilo svađe, ona je samo nestala - rekao je za Telegraf.rs Tijanin otac.

Foto: Instagram

Objavljeni je i brojevi telefona na koje se mogu javiti svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj devojčici. Brojevi su sledeći: 0613106826, 0611439100, 063284010.

Takođe, građani koji nešto znaju o Tijaninom nestanku ili su videli devojčicu mogu kontaktirati i policiju.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Roditelj

pre 2 godine

Ma divno, sada građani Sbije treba da plaćaju "potragu" za nevaspitanom i bahatom tinejdžerkom koja je "pobegla kod momka" ... Pogledajte sliku devojčice od 16 godina pa stavite prst na čelo i zapitajte se da li je to normalno da maloletna 16 godišnja devojčica izgledom žestoko konkuriše najpoznatijim "starletama" koje su se okupile u Zadruzi ... Umesto apela javnosti da traži njegovu raspuštenu i nevaspitanu ćerku bolje bi mu bilo da ju je VASPITAO i usadio joj prave vrednosti života.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija