• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.01.2022

22:55

SNIMAK KAKO MATEJ ULAZI U SAVU Da li je neko bio pored njega ili je to odsjaj? POGLEDAJTE VIDEO SA KAMERE

printscreen

Društvo

SNIMAK KAKO MATEJ ULAZI U SAVU Da li je neko bio pored njega ili je to odsjaj? POGLEDAJTE VIDEO SA KAMERE

Podeli vest

Splićanin Matej Periš nestao je u Beogradu 31. decembra. Od kada mu se izgubio svaki trag, na društvenim mrežama mogle su se videti različite teorije o tome šta mu se desilo, a najnovija je da je neko navodno bio pored njega kad je ulazio u vodu, iako se to ne može videti na snimku.

Snimak koji je objavljen dva dana nakon njegovog nestanka pokazuje mladića kako na Savskoj promenadi dolazi do ograde i stepenica pored reke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lela lo (@lelola__la)

 

Na pomenutom snimku vidi se mladić kako ulazi u vodu.

Ovaj snimak bio je povod na se na mrežama pojavi nova teorija, a to je da se pored Mateja, u trenutku kada prilazi vodi, navodno nalazi još neko. Zbog lošeg kvaliteta i nejasnoće snimka, nije moguće tačno uvrditi šta se dogodilo na stepeništu koje vodi ka reci i da li pored mladića ima još nekoga ili je to sao odsjaj.

Podsetimo, potraga za Matejem traje već 12 dana. Angažovani su timovi MUP Srbije, ronioci, psi tragači, dronovi, ali potraga za sada nije dala rezultate.

Matej Periš istrčao je iz kluba "Gotik" u kojem je bio sa društvom u noći između 30. i 31. decembra. Njegovi drugovi primetili su da ga nema nekoliko sati kasnije, a policiji su nestanak prijavili 31. oko 18 sati.

Odmah nakon saznanja da mu je sin nestao, u Beograd je došao i njegov otac Nenad Periš koji prati potragu za sinom.

Matejevi drugari su nakon davanja izjave policiji u Beogradu otputovali nazad u Hrvatsku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
inspektor

pre 2 godine

zar nije logicnije da ulazi u camac , mozda u camcu ima nekakva droga koju je dosao da pokupi ili ga je tamo neko cekao u camcu .

Ja

pre 2 godine

Moguce je da je u pitanju vrlo banalna situacija sa jednostavnim objasnjenjem. Na osnovu ovoga sto je do sada receno: 1. ako je cekao red na WC, da je u pitanju mala nuzda, mogao je to uraditi bilo gde, cim je izasao. To je normalno u tim situacijama. I to bi svako uradio. Medjutim, na snimku se to ne vidi. Prva nelogicnost - cekao je na red za WC, pa izasao napolje, ali se nije olaksao. Jedino objasnjenje je da je morao na veliku nuzdu, sto je uobicajeno kod nekontrolisanog jela i pica. Zato mora da pozuri i nadje neko skrovito mesto. 2. To bi objasnilo cucanje u hangaru, ili cucanje izmedju automobila i osvrtanje. Covek trazio mesto da se olaksa, i ne bi hteo da ga neko gleda. Tako bi se svako ponasao. 3. kada je to obavio, posto tamo sigurno nema papira, hteo je da ode u hotel, ali ga je taksi odbio. 4. ostaje jedino da se opere u Savi (na snimku se vidi da zuri da sto pre dodje do vode). 5. Zuri da sto pre to zavrsi pa da se vrati na zurku. Propustio je pola veceri zbog problema sa stomakom. 6. Kad je sisao, moguce je da se okliznuo, ili da mu je upao telefon u reku pa je pokusao da ga izvadi.

Kiril

pre 2 godine

Moje skromno mišljenje u vezi ovog snimka je, da Mateja rekreativno trči, DA NE BEŽI.

zvrk

pre 2 godine

.... nerazumljivo sta kaze muski glas.. pa razumljivo -Mnogo pili- gledaj! "

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija