• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

16.01.2022

19:27

ZA NAŠU PORODICU SI ANĐEO KOJI ZEMLJOM HODA! Tata male Sofije, kojoj je Novak finansirao let u SAD, uputio emotivnu poruku teniseru!

Informer

Društvo

ZA NAŠU PORODICU SI ANĐEO KOJI ZEMLJOM HODA! Tata male Sofije, kojoj je Novak finansirao let u SAD, uputio emotivnu poruku teniseru!

Podeli vest

Federalni sud Australije proterao je najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića iz svoje zemlje i podržao je odluku ministra za imigraciona pitanja Aleksa Hoka, koji je prethodno pobio odluku suda Viktorije diskrecionim pravom i odlučio je da otkaže vizu srpskom teniseru

Đoković je posle ove odluke napustio Australiju, u koju mu je, kako prenose mediji, zabranjeno da uđe u naredne tri godine. Zbog postupka australijskih vlasti koji je gotovo čitav svet okarakterisao sramnim, oglasio se veliki broj sportista, ali i glumaca, pevača, koji su pružili podršku Novaku Đokoviću

Među onima koji smatraju da je srpskom teniseru učinjena velika nepravda je i otac male Sofije Markuljević (2), Stefan, koji se oglasio na društvenim mrežama.

Podsetimo, Đoković je finansirao privatni let da mala Sofija što pre stigne na lečenje u SAD, gde je primila terapiju najskupljim lekom na svetu - Zolgensmom.

- Ovu bitku si pobedio onog dana kad si pomislio da se u nju i upustiš. Velika je nepravda da tebe, kao najboljeg sportistu na planeti, koji je došao samo da igra tenis, tretiraju kao zatvorenika. Za našu porodicu si anđeo koji zemljom hoda, srećni smo i ponosni što živimo u eri jednog velikog čoveka i sportiste kao što si ti - emotivne su reči Stefana Markuljevića.

 

 

Mala Sofija je, inače, septembra 2020. otišla u Los Anđeles i vratila se svom domu posle 8 meseci. Danas ume da priča, "svira" instrumente, pliva, sama sedi i sama drži glavicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

STEFANE, TO JE BIO JEDINI NAČIN DA OVAKVOG ČOVEKA I SPORTISTU ELIMINIŠU DA BI NEKO DRUGI OSVOJIO TAJ TURNIR JER JE OČIGLEDNO DA NA TENISKOM TERENU TO NISU SPOSOBNI AKO JE ON NA NJEMU.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija