• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

21.01.2022

11:52

SPLIĆANKA NEŠTO KRIJE? Otkriveno koje propuste je napravila Maja dok je pričala o MATEJEVOM NESTANKU!

printscreen TV Prva/društvene mreže

Društvo

SPLIĆANKA NEŠTO KRIJE? Otkriveno koje propuste je napravila Maja dok je pričala o MATEJEVOM NESTANKU!

Podeli vest

Klinički psiholog, Radomir Čolaković ističe da ima puno nelogičnosti u njenim iskazima

Možda trenutno najpoznatija Splićanka Maja Sopta (31) ispričala je kako izgledaju njeni dani od kada je nestao Matej Periš (27).

Klinički psiholog, Radomir Čolaković ispričao je kako je on video i šta misli o njenim iskazima.

Dr Čolaković navodi da ima mnogo nelogičnosti u Majinom gostovanju na televiziji.

Ne mogu reći da je kriva, ali tu nešto nije u redu. Utisak mi je da je neprestano imala potrebu da se prikaže u drugom svetlu. Kada neko preterano kuka, pravda se, to znači da nešto skriva. Ne mora to značiti da je kriva, nego da možda zna neku informaciju koja bi možda i njoj mogla naškoditi, a koju ne otkriva. Meni to nije u skladu sa racionalnim ponašanjem. Čovek laže da bi se predstavio u boljem svetlu – navodi psiholog, piše Objektiv.

Foto: printscreen TV Prva

Majino gostovanje na televiziji

Svaki normalan čovek ima faze tugovanja, nema tu ulepšavanja istine i realnosti, ističe Čolaković.

Nema tu mesta šminkanju, ulepšavanju, snimanju kadrova da bi prilog duže trajao. Niko nju nije optužio da bi se onoliko pravdala. Kompletna njena ispovest protekla je u pravdanju sebe i svojih postupaka. Nigde u njenim rečima ne pronalazim faze tugovanja, ni depresivnost, neprihvatanja. Od nje je samo traženo da posvedoči, ali je niko nije optužio.

Ima nekih stvari koje su vrlo simptomatične, indikativne, i koje mi mirišu na neku odbranu, kaže klinički psiholog.

Ima indicija koje bi policija trebalo ispitati. Ko je nju pitao da li se bavi nekim kriminalnim radnjama u toj emisiji? Taj misaoni tok mi ne pristaje nekome ko je „čist ko suza”. Niko te nije optužio, a ti se neprekidno pravdaš kako nisi kriva, za šta? Treba to debelo ispitati, treba proširiti istragu. Mnoge se stvari ne uklapaju – objašnjava psiholog Čolaković.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sale

pre 2 godine

Ne znači da nešto krije. Ja da se nisam javio ortaku i da znam da bi on možda bio živ da sam se javio, naravno da bih se osećao krivim. To ne bi značilo da sam umešan u njegov nestanak ili stradanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija