• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

23.01.2022

12:20

OD MATEJA NI TRAGA! Najbolji inspektori pregledali snimke, upotrebili svu tehniku, ali ne odustaju!

printscreen

Društvo

OD MATEJA NI TRAGA! Najbolji inspektori pregledali snimke, upotrebili svu tehniku, ali ne odustaju!

Podeli vest

Potraga za Splićaninom Matejem Perišem vodi se na najvišem profesionalnom nivou, a za njim od momenta kada je nestanak prijavljen 31, decembra tragaju najbolji policajci

Kako kaže izvor,koordinacija srpske i hrvatske policije traje od početka potrage, a danas je 24. dan kako se traga za nestalim Splićaninom. 

- Koordinacija hrvatske i srpske policije traje od početka nestanka mladića. Istražitelji koji rade na slučaju su najiskusniji i moram reći da je reč o pravim profesionalcima. Uključili su svu potrebnu tehniku za potragu - istakao je izvor i dodao:

Foto: Printscreen You Tube

On dodaje da su insepktori pregledali sate i sate snimaka sa nadzornih kamera, te da ne postoji rupa u potrazi srpske policije. 

- Razgovarali su sa svim svedocima, pronašli Matejeve kontakte iz mobilnog telefona, rekonstruisali njegovo kretanje, ali i kretanje njegovih prijatelja. U potragu su pored rečne policije i ronilaca Žandarmerije uključene i druge policijske jedinice, policijski psi, dronovi, sonari i sva druga neophodna tehnička oprema - objašnjava sagovornik Kurira i nagašava da je izvesno da mladić nije žrtva nasilja.

Foto: printscreen google map

Prema njegovim rečima, sve je izvesnije da se Matej utopio u Savi, a da je telo brzo došlo do Dunava.

Podsetimo, i predstavnici hrvatske policije boravili su u Beogradu. Kako su sami istakli, razgovarali su sa ljudima koji vode istragu, ali i sa ministrom Aleksandrom Vulinom i predočeni su im svi dokazi o nestanku, te su se oni vratili u Hrvatsku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Tu se ne mora biti nekakav inspektor da bi se pomocu snimaka zakljucilo dan nestale osobe nigdje nema , apsolutno ne. p.s. zasto je prostor za komentarisanje ovoliko daleko od mjesta objavljenog teksta ? ostavite taj prostor odmah ispod teksta

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija