• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.01.2022

14:45

Državljani Srbije mogu u Grčku samo na OVAJ način!

Društvo

Državljani Srbije mogu u Grčku samo na OVAJ način!

Podeli vest

Pravila za ulazak u Grčku uvedena pre mesec dana, produžena su danas za još dve nedelje

Na sajtu ministarstva spoljnih poslova Srbije se navodi da srpski državljani, stariji od pet godina, koji ulaze u Grčku, bez obzira na status vakcinacije, u obavezi su da poseduju negativan PCR test, ne stariji od 72 sata, ili negativan antigenski test, ne stariji od 24 casa, na prisustvo kovid virusa.

Takođe, svi putnici koji dolaze u Grčku, moraju prethodno da popune elektronski obrazac prijave - Passenger Location Form - preko sajta travel.gov.gr, najmanje 24 časa pre ulaska u Grcku, i pri ulasku da pokažu dobijeni kod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Evo kada se radi PCR, a kada ANTIGENSKI test! RAZLIKA JE U OVOME!
Društvo

Evo kada se radi PCR, a kada ANTIGENSKI test! RAZLIKA JE U OVOME!

PCR testovi mogu da detektuju male deliće genetskog materijala koronavirusa u uzetom uzorku. Test funkcioniše tako da amplificira odnosno radi kopije tog genetskog materijala ako je prisutan u uzorku osobe, objasnili su američki Centri za prevenciju i kontrolu bolesti (CDC)

23.01.2022

12:45

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija