• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

24.01.2022

20:22

TATA, VRATITE NAM SE ZAJEDNO! Nenad Periš progovorio o NAJVEĆOJ MISTERIJI nestanka!

printscreen

Društvo

TATA, VRATITE NAM SE ZAJEDNO! Nenad Periš progovorio o NAJVEĆOJ MISTERIJI nestanka!

Podeli vest

Prema rečima oca nestalog Mateja Periša, dosta je vremena prošlo

Matej Periš (21), nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je u majci kratkih rukava izašao iz beogradskog kluba “Gotik” ne javivši se čak ni šestorici prijatelja koji su bili u njegovom društvu.

Otac nestalog mladića Nenad Periš već 25 dana čeka vesti o sinu.

Jedino me istina zanima. Spreman sam za bilo koji scenario samo da saznam šta mi se sa detetom dogodilo. Ostajem još u Beogradu. Dok sam ovde svi se nadamo da ću Mateja naći – kaže Periš i napominje da mu je ćerka poslala poruku: “Tata, vratite nam se zajedno”.

– Muči me to što je izašao u majici. Mislim da je imao nameru da se vrati društvu. Rekli su mi da je izašao iz kluba kada je platio račun. Gde je krenuo to mi je najveća misterija – kaže Periš.

Prema Periševim rečima, dosta je vremena prošlo, ali on kao roditelj ima pravo da veruje i nada se da će policija naći njegovog sina. O tome da li prijatelji njegovog sina nešto kriju kaže:

Matej je došao u Beograd sa prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uveren sam da su u policiji rekli sve što znaju. Da bi sigurno sve uradili da mogu da pomognu da moj sin bude nađen. Tog mišljenja sam i za Maju. Oni su prijatelji niz godina. Ona je ćerka moje prijateljice. Video sam je nakon saslušanja u policiji i primetio koliko joj je sve ovo teško pada – tvrdi Periš i dodaje da ne želi da se bavi spekulacijama već da sazna gde mu je sin.

Matej Periš nestao je pre 25 dana u Beogradu. Policija je tokom istrage utvrdila da mladi Splićanin nije došao u sukob ni sa kim. Istražitelji pokušavaju da saznaju zbog čega je napustio klub i gde je nestao. Poslednji poziv uputio je ka drugarici Maji, ali mu se ona nije javila. Poslednja poruka je bila “Gde si ?”.

Dan nakon nestanka pustio sam sinu poruku. Rekao sam mu da mi se javi. Često gledam u telefon. Pored njegovog imena stoji informacija da je poruka neisporučena - kaže Periš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Trese se Amerika! Bajden je ovo postao, Kamala je tako rođena! Tramp raspalio svim mogućim uvredama, kampanja ulazi u najprljaviju fazu!
BRUTALAN

Trese se Amerika! Bajden je ovo postao, Kamala je tako rođena! Tramp raspalio svim mogućim uvredama, kampanja ulazi u najprljaviju fazu!

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp održao je u Viskonsinu jedan od svojih najžešćih govora protiv ilegalnih imigranata, usmeravajući kritike ka onima koji su prešli američku granicu i počinili zločine. Takođe je nazvao svoju protivkandidatkinju, demokratu Kamalu Haris, "mentalnim invalidom", preneli su američki mediji.

29.09.2024

11:10

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!
BOŽE SAČUVAJ

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!

Bivši britanski premijer Boris Džonson, koji je zbog uloge u obustavljanju pregovora Rusije i Ukrajine nazvan "krvavi Boris" izjavio je da je u martu 2021. godine naredio vojnim komandantima da osmisle plan napada na holandsku fabriku kako bi obezbedili isporuku pet miliona doza vakcine protiv COVID-19, čiji je izvoz Evropska unija pretila da zabrani Velikoj Britaniji.

29.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija