• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2022

21:25

NEKA GOSPOD OZDRAVI SVE KOJI BOLUJU.... Patrijarh Porfirije se zahvalio Bogu i svima koji su se molili za njegov oporavak!

Tanjug/Dragan Kujundžić

Društvo

NEKA GOSPOD OZDRAVI SVE KOJI BOLUJU.... Patrijarh Porfirije se zahvalio Bogu i svima koji su se molili za njegov oporavak!

Podeli vest

Patrijarh Porfirije na Instagramu poslao poruku kojom se zahvalio Bogu i svima koji su se molili za njegovo ozdravljenje od korone, i pomolio se da Gospod ozdravi sve koji boluju od ove pandemije

- Blagodarim Bogu i Svetiteljima Njegovim na molitvenom posredovanju koje me je oporavilo od infekcije virusom korona.

Blagodarim ocima, braći i sestrama u Hristu koji su se molili za zdravlje svih nas i starali za naš brz oporavak. Neka Gospod ozdravi sve koji boluju i ukrepi sve koji ih leče, neka svima podari mir i radost u Duhu Svetom - da se tako okrepljeni saberemo u hramu Svetog Save na dan njegovog sveštenog spomena, 27. januara kako bismo toržestveno proslavili našeg Prvog Arhiepiskopa i Prosvetitelja.

 

 

Blagoslov Božiji neka bude sa svima vama - poručio je patrijarh Porfirije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Carica Sveta

pre 2 godine

Čuvaj se Porfirije. Gospod neka te čuva jer si potreban srpskom narodu. Svet je surovo mesto u kome bi neki i Božić da izbrišu, a neki bi da ubijaju legitimno izabrane državnike . Da valjaju u blatu svetske asove poput Đokovića. Da otimaju zemlju za trovačnice i proteruju narod sa ognjišta. I to u susret Svetom Savi, oslobođenju Aušvica. Da prolivaju krv slovenske i pravoslavne braće.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija