• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

01.02.2022

17:43

Nenad Periš otkrio zašto se krije na ulicama Beograda!

Marko Đoković/društvene mreže

Društvo

Nenad Periš otkrio zašto se krije na ulicama Beograda!

Podeli vest

Otac nestalog Mateja Periša koji je nestao u Beogradu ponovo se oglasio i kazao u kom pravcu bi istraga trebalo da se nastavi

Potraga za Matejem Perišem ušla je u drugi mesec.

Nenad Periš danas je u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji govorio o tome u kom pravcu bi istraga trebalo da se nastavi.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije vodi ovaj postupak, a podršku im pruža Hrvatska. Koliko ja znam, pripadnici MUP-a Hrvatske još nisu stigli u Beograd. Ne znam šta piše u vašim medijima, ali mene o njihovom dolasku niko nije obavestio – kazao je Nenad Periš na K1.

Periš je kazao da mu je lakše kada je sam.

Foto: MUP Srbije/privatna arhiva

Potraga za nestalim Perišem i dalje traje

Na ulici namerno nosim masku kako bih se sakrio, lakše mi je kad sam sa sobom rešavam neke stvari, ali ljudi me ipak prepoznaju i pružaju mi podršku. Ja nisam bitan, u Beogradu sam jer tražim sina. Lakše mi je da skrivam emocije u sebi. Pokušavam da budem racionalan. Mi do sada nemamo informaciju koja bi me demotivisala i koja ukazuje na to da se ova situacija neće završiti na srećan način. Ali koliko je dobro što za sada nemamo nijednu takvu informaciju, toliko je i teško – kazao je Periš.

Otac spreman na sve

Drži me moja porodica koja teško sve ovo proživljava, drži me želja da se to reši. Ja sam spreman na sve. Svestan sam da je prošlo 30 dana i da ne mogu očekivati iste vesti nakon prvog dana istrage ili nakon 30 dana.

Nenad Periš je kazao da su mu pisanja medija pomogla.

- Vesti su združile ljude i to je u meni pokrenulo veliku količinu energije, u ovo teško vreme za mene i moju porodicu. Bilo bi mnogo teže i meni i mojoj porodici da ne postoji ta pozitivna atmosfera, ta želja da se sve dobro završi.

Podsetimo, mladić iz Splita Matej Periš (27) nestao je, u noći između 30. i 31. decembra, kada je ostavio svoje drugove u beogradskom klubu "Gotik". 

Potraga za nestalim Splićaninom i dalje traje.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

On se zajebava i krije da mi Srbi to plaćamo. Batalite potragu za tom budalom.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija