• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

10.02.2022

20:30

POSLEDICE MOGU BITI KATASTROFALNE! Doktor šokirao sa kakvim oštećenjima dolaze DEVOJČICE koje majke vode na nadogradnju noktiju!

pixels/printscreen

Društvo

POSLEDICE MOGU BITI KATASTROFALNE! Doktor šokirao sa kakvim oštećenjima dolaze DEVOJČICE koje majke vode na nadogradnju noktiju!

Podeli vest

Doktor Dimitrije Karabahčijev, specijalista dermatovenorologije istakao je da pre 18. godine devojčice ne bi trebalo ni da rade nokte, ni da ugrađuju bilo kakve implante u usta

- Gel lakovi su zaista jako popularni, ali mnogo često dolaze pacijenti kod mene sa alergijskim reakcijamama, pogotovo mladi. To može da izazove trenutna i trajna oštećenja na noktima. Obično dolazi do crvenila, svraba i peckanja, a vidljive promene su tek kada dođe do skidanja kada se vide promene u boji i strukturi noktiju. Nekada je nokat tanji, nekada dolazi do odljubljivanja nokatne ploče od nokatnog kreveca. Dešava se i da dođe do promene nokatne ploče, nokat više nije providan, već žućkast - ističe dr Karabahčijev.

LISTAJU VAM SE NOKTI? Obratite pažnju na OVE stvari!

Specijalista je naveo da su svi vidovi fizičke mnogo sigurniji nakon 18. godine.

- Sigurno posle 18. godine je sve to mnogo bezbedije. Moje mišljenje je da organizam do 18. godine nije ni fizički, ni mentalno potpuno zreo, samim tim svaka aplikacija implanta, čak i kao fileri to nije dobro. U Engleskoj je zabranjeno da se koriste bilo kakvi implanti pre 18. godine - ističe doktor Dimitrije Karabahčijev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 2 godine

Uopste nebi trebalo lepiti te "nokte" jer oni upropaste nokte i u godinama posle 18 godina. Citala sam strahote koje se dese sa noktima. Zaista ne shvatam zasto hoce tu plastiku da lepe kad mogu da imaju svoje lepe nokte. Samo kad peru sude ili ako peru neki ves sa rukoama onda staviti rukavice i zastititi ruke a i nokte a i moraju jesti zdravu hranu da bi imale jake nokte.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija